Kaskadni vjenčani buketi

Vjenčan buket je jedan od elemenata koji utječe na ukupan dojam, te bi ga trebalo uskladiti s ostalim elementima vjenčanja poput stila, boje i teme vjenčanja, izbora vjenčanice, kao i prema mladenki. Postoje brojne vrste buketa, oblika, vjenčani buketi mogu biti veći ili manji kao i u različitim kombinacijama cvijeća. Kaskadni buket uglavnom ide prema kategoriji većih buketa. No, on može biti različitih veličina. Kao i kod općenitog izbora buketa pravilo je uglavnom da sitnije i niže mladenke biraju manje bukete, dok više i krupnije mladenke biraju veće bukete.

Izbor buketa za mladenku

Buket za mladenku treba biti u skladu s vjenčanicom, ali i s općom temom vjenčanja. Vjenčani buket u nekoj neočekivanoj boji poput narančaste, crveno-ljubičaste i slično personalizira izgled mladenke i jako dobro odgovara klasičnoj bijeloj vjenčanici. Za neobičan dojam možete kombinirati boju ruža za usne s buketom.

Ideje za zimski vjenčani buket

Par koji se odluči vjenčati zimi najčešće to radi jer je doba toliko čarobno s velikim osjećajem intimnosti. Kada se bira buket za vjenčanje bitno je uzeti u obzir više elemenata, no, osnovno je osobne preferencije i stil mladenke. No, i drugi elementi poput izbora teme i stila vjenčanja, kao i tip vjenčanice i korištene boje na vjenčanju mogu igrati važnu ulogu. Vjenčani buket se treba istovremeno uklopiti u cijelu priču o vjenčanju, ne preuzimati glavni dojam u ukupnom looku mladenke, ali istovremeno biti detalj koji popravlja dojam i koji ga podiže.

Buketi za vjenčanja – vrste buketa i kako izabrati buket za vjenčanje

Izbor buketa za vjenčanje treba prilagoditi temi vjenčanja, stilu vjenčanja kao i mladenkinoj vjenčanici, te osobnosti i građi mladenke. Jednobojni buketi za vjenčanje su stil koji skoro da ne izlazi iz mode. Može se ovisno o veličini buketa, kao i o izboru boje ili cvijeća prilagoditi skoro svim stilovima vjenčanja i vjenčanica. Ovakvi buketi za vjenčanja se dobro uklapaju, elegantni su, a istovremeno klasičan i moderan odabir buketa za vjenčanja. Izbor cvijeća je u ovom slučaju ogroman, te, se izbor cvijeća može prilagoditi osobnim preferencijama. Može se raditi o samo jednoj vrsti svijeća, ali i o izboru dvije vrste cvijeća.

Kakav je veo za vjenčanje moderan u 2022?

Veo za vjenčanje neizostavan je dio svadbene svečanosti, pa baš kao i kada su vjenčanice u pitanju veo za vjenčanje treba pažljivo odabrati, kako bi veo upotpunio i naglasio cjelokupni look. Ispod izdvajamo nekoliko primjera kakav veo odabrati iz kolekcija dva popularna modna dizajnera za vjenčanje:

Moderne haljine za kume za 2022.

Moderne haljine za kume na vjenčanju Nekad su haljine za kume izgledale tako da ste je mogli odjenuti, baš poput vjenčanice, samo jedanput, na vjenčanje na kojem ste kuma. Sada su dizajneri potpuno primijenili stav prema haljinama za kume i teže opuštenijim haljinama koje su prikladne i za neke druge prilike, ali svejedno oduzimaju dah.… Nastavi čitati Moderne haljine za kume za 2022.