Izbor buketa za mladenku

Izbor buketa za mladenku

Buket za mladenku treba biti u skladu s vjenčanicom, ali i s općom temom vjenčanja.

Ukoliko je haljina bogata, šarena ili jako ukrašena buket treba biti jednostavan. Loš izbor buketa ili loše napravljen buket može pokvariti cjelokupan dojam mladenke.

Veliki buketi uvijek izgledaju neproporcionalno na sitnim mladenkama, tako da i o tome treba voditi računa.

Buket u nekoj neočekivanoj boji poput narančaste, crveno-ljubičaste i slično personalizira izgled mladenke i jako dobro odgovara klasičnoj bijeloj vjenčanici.

Za neobičan dojam možete kombinirati boju ruža za usne s buketom.

Stvarne mladenke kažu:

Meni je većina buketa lijepa i elegantna, malo se razlikuju i to je to. Ustvari razlikuju se jako puno kada stavite jedan do drugog i idete uspoređivati. Ali ako ne uspoređujete imamo ispred mladenke lijep buket. To je cvijeće, cvijeće je lijepo. Bijeli buket, šareni buket, jednobojan s nekim detaljem… mislim da je tu skoro pa nemoguće pogriješiti.
Buketi su jako prate modne trendove. Možda bi sada za neke bukete od prije 5-10 godina rekli da nisu lijepi ali tada su vjerojatno bili.
Ako se ne ide u neku krajnost i ne bira buket koji je već nekoliko godina izašao iz mode – s buketom se ne može pogriješiti.
Jedno vrijeme su bili jako in kaskadni buketi, pa ih onda više nitko nije htio, pa manji, pa veći, pa u obliku lopte, pa raspršeno cvijeće pa jako stisnuto i dosta cvjetova u mladenkinom buketu.

Moje mišljenje je da ako se ne pretjeruje i ne ide u neke krajnosti da buket jednostavno mora biti lijep i da nema ružnih buketa. Ne mislim da buket mora biti lijep u smislu da morate izabrati lijep buket, nego da je skoro svako cvijeće lijepo, cvijeće u buketu ispred mladenkine bijele vjenčanice će sigurno biti lijepo.

Ostavite komentar

*