Kako izabrati najljepšu vjenčanicu

Kako izabrati najljepšu vjenčanicu

Vjenčanica je haljina koju nosi mladenka za vrijeme ceremonije vjenčanja. Boja, stil i dodaci ovisit će o religiji i kulturi mladenke.
Budući da se dan vjenčanja smatra najljepšim danom u životu, za pretpostaviti je da mladenci žele i izgledati što je moguće ljepše.

vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 1- Morate odlučiti kakav tip vjenčanice želite.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 2- Izrežite slike mladenki iz časopisa koje vam se sviđaju.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 3- Po stranicama namijenjenima mladencima potražite slike stvarnih mladenki u vjenčanicama.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 4- Pitajte obitelj i prijatelje za preporuku.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 5- Nemojte voditi previše prijatelja kada birate vjenčanicu.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 6- Vjenčanicu birajte prema svojim mogućnostima i budžetu. Nemojte pretjerivati.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 7- Isprobajte različite vjenčanice.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 8- Tkanina je vrlo bitna kod vjenčanica.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 9- Cipele, veo i torba trebali bi se slagati s bojom vjenčanice.
vjencanice Kako izabrati najljepšu vjenčanicu 10- Nemojte se ograničavati na bijelu boju. Izbjegavajte samo one boje koje simboliziraju žalost, npr. crna u našim krajevima.

Stvarne mladenke kažu:

Vjerojatno će vam mnogi reći da je svaka najljepša. I to je vjerojatno točno. Svaka vjenčanica je vjenčanica, bit ćete jedina u njoj i svi će vam reći da ste najljepši. Imat ćete veliku ili manje veliku bijelu haljinu i sigurno ćete u njoj biti posebni. Ostalo su nijanse.
Postoji toliko trendova vjenčanica da je potpuno teško reći koja je najljepša. Ja volim kada je vjenčanica posebna, drugačija… ali opet nekome su najljepše klasične s obručem.
Po meni je zaista većina vjenčanica slična i osim ako baš ne promašite izgledat ćete super. Samo je razlika da li ćete izgledati kao super mladenka u klasičnoj vjenčanici, kao super mladenka u modernoj vjenčanici.

___

Vidjela sam da često mladenke traže vjenčanice na fotografijama, no, ponuda salona vjenčanica se često razlikuje od onoga što se može pronaći na Internetu tako da zapravo mislim da je najbolji način odabira vjenčanice da mladenka ide u salone i isprobava. Neki kroj koji mi zamislimo u glavi nam često ne stoji, tako da je najbolja opcija ići opušteno i probati potpuno različite krojeve vjenčanica kako bi vidjeli u čemu se najbolje osjećamo.
Ja sam isprobala čak i haljine za koje sam znala da ne želim, no, nisam se htjela dovesti u situaciju da mi za nekoliko godina bude žao zašto nešto nisam isprobala. Odabrala sam 5-6 vjenčanica potpuno različitih krojeva kako bih uopće znala u kojem smjeru gledati i što dalje tražiti. Kada sam isprobala onu koju sam i odabrala odmah sam znala. O njoj nisam razmišljala kako joj nešto nedostaje, kako je teška, kako je široka, jednostavno odmah na prvu sam bila potpuno sigurna da je to nešto što želim i u čemu se vidim kao mladenka.

Ostavite komentar

*