19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanje

Vjenčanje u lipnju je idealno ako želite imati ceremoniju ili proslavu na otvorenom.

Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanje

vjencanja Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanjeVjenčanje u lipnju je idealno ako želite imati ceremoniju ili proslavu na otvorenom. Vrijeme je obično ugodno. Cvijeće cvjeta, a trava je zelena.

vjencanja Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanjeVjenčanje na plaži je opušteno, lako za planirati i relativno jeftino. Hrana može biti jednostavna, kao i piće. Jednostavnost je ključna riječ kada su u pitanja ceremonije i proslave na plaži.

vjencanja Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanjeVjenčanje u dvorištu je odlično za mladence koji ne žele započeti svoj zajednički život u dugovima uzrokovanim vjenčanjem. Hrana može biti domaća, a od konobara se ne očekuje velika stručnost pa može uskočiti bilo tko. Jedina mana ovakvih vjenčanja je što se mora raditi o manjem broju gostiju.

vjencanja Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanjeProslavom pod unajmljenim šatorom eliminirat ćete strah od kiše. Šatori su pogodni jer nude neformalnije prslave te različitost. Možete kreirati gotovo svaki look koji zamislite.

vjencanja Kako odlučiti gdje napraviti vjenčanjeVjenčanja u restoranu ili salama pogodna su za veća vjenčanja kojima se mladenci ne žele opterećivati svakim detaljem, nego prepustiti stručnim osobama.