29. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako izabrati boju svadbene torte?!

Dekoracije na svadbeno torti moraju biti precizno dizajnirane.

Kako izabrati boju svadbene torte?!

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Dekoracije na svadbeno torti moraju biti precizno dizajnirane. No, prije odluke o dekoraciji morate odlučiti koje boje će biti.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Torta za mladence jedan je od bitnih elemenata primanja poslije vjenčanja stoga joj morate posvetiti posebnu pažnju.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Uzmite u obzir boje koje se sviđaju i mladenki i mladoženji, kao i osnovnu boju i temu vjenčanja.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Ako nemate točno određeno što želite razgovarajte sa stručnjacima i pogledajte ponudu torti za vjenčanja.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Pokušajte se sjetiti na vjenčanjima na kojima ste bili da li vam se neka dekoracija vjenčane torte posebno sviđala. Također na ovaj način se možete sjetiti i što ne želite na svojoj torti.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Ovisno o temi vjenčanja ako ona postoji pronađite boje i dekoracije koje će se slagati s temom ali da se neće potpuno stopiti s njom.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Koju boju želite na vašoj svadbenoj torti?! Ukoliko nešto želite nema smisla iz bilo kojeg razloga odustajati od toga.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Ukoliko će na vašoj torti biti cvjetni ukrasi birajte boje za tortu koje će ići uz cvijeće.

vjencanja - Kako izabrati boju svadbene torte?!Potražite i drugo mišljenje, kako stručnjaka tako i prijatelja ili nekog iz obitelji. Ukoliko sve budete radili samo po svojim željama može se desiti da niste objektivno vidjeli situaciju te da vam se krajnji rezultat ne svidi.