29. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!

Raspitajte se kod prijatelja i obitelji da li vam mogu nekoga preporučiti, kontaktirajte lokalne radio stanice...

Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!

Raspitajte se kod prijatelja i obitelji da li vam mogu nekoga preporučiti, kontaktirajte lokalne radio stanice… Na taj ćete način napraviti popis od kojeg možete početi.

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Objasnite DJ-u što želite na svome vjenčanju i što ne želite. Recite mu kakva je okvirno dobna struktura vaših gostiju.

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Tražite snimku da vidite kako radi. Obratite pažnju na to kakvu glazbu pušta, kakav se ugođaj stvori kao i kako reagira na razvoj ugođaja. Kakva mu je interakcija s publikom?

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Provjerite kakva mu je kolekcija CD-a, da li ćete moći dobiti sve pjesme koje želite? Ključ je pronaći DJ-a sa što većom kolekcijom. Pa čak i što raznovrsnijom.

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Pitajte DJ-a za iskustvo i  reference. DJ bi trebao imati iskustva s vjenčanjima kako bi mogao pratiti protokol.

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Pregovarajte oko cijene. Ona će sigurno biti veća vikendom i u vrhuncu sezone.

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Budite jasni oko opreme koju očekujete od njega, kakvo ozvučenje, mikrofoni, čija je rasvjeta…

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Dogovorite koliko i kada DJ treba pričati. Imate li nekih ograničenja ili želja?!

vjencanja - Kako izabrati dobrog DJ-a za vjenčanje?!Napravite pismeni ugovor koji će uključivati: datum, vrijeme i lokaciju primanja, početak njegovog rada, njegove ime, raspored pjesama, pauze kao i što će se događati tijekom njih, odjeću, hranu, potrebnu opremu, cijenu, polog, što u slučaju otkazivanja, povrat novca u tom slučaju kao i ime potencijalne zamjene.