Izbor vjenčanice prema obliku tijela

Izbor vjenčanice prema obliku tijela

Na dan svog vjenčanja trebali biste se osjećati prekrasno, a u tome veliku igru igra izbor vjenčanice. Ne postoji idealna vjenčanica koja bi svakome pristajala. Svaki oblik tijela je drugačiji, pa zbog toga neke vjenčanice komplimentiraju tijelu, dok druge ističu nedostatke.

Jabuka ili kruška

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaAko ste kruškolikog oblika tražite vjenčanice čija suknja se širi u slojevima i slijedi vašu prirodnu liniju tijela iz struka. Gledajte vjenčanice od težih tkanina, koje se neće lijepiti ili rastezati pa na taj način isticati donji dio vašeg tijela. Vjenčanica V izreza odvući će pažnju na gornji dio tijela.

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaAko ste oblika jabuke, pronađite vjenčanicu koja se siječe na dijelu gdje je vaš struk najuži, a to je vjerojatno odmah ispod grudi. Dobar su izbor vjenčanice s korzetom, kao i one koje su dubokog V izreza jer na taj način daju vertikalnu liniju vašem tijelu, pa oko ne gleda horizontalno.

Plus veličine

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaAko ste konfekcijskog broja XXL odgovarat će vam vjenčanice A kroja, s nižim strukom i do poda. Izbjegavajte vjenčanice čiji struk počinje odmah ispod grudi i rastezljive tkanine koje odaju dojam odjeće za trudnice.

Visoki ili niski

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaAko ste visoki izaberite vjenčanicu jednostavnog kroja.  Neka vjenčanica bude sa što manje ukrasa i vi u njoj kako cjelokupni dojam ne bi bio previše napadan.

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaZa niske osobe prikladne su vjenčanice koje ističu struk, jer na taj način noge dolaze do izražaja. Trebali biste izbjegavati sve velike detalje pokraj kojih ćete se vi činiti poput mrvice, a vjenčanica veća od vas.

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaBudući da su velike grudi moderne vjerojatno je najbolji izbor vjenčanica koja ih ističe, ali ne čini vulgarnima. Zbog toga se ne trebate zakopčavati, ali nemojte pokazivati ni previše dekoltea.

vjencanice Izbor vjenčanice prema obliku tijelaAko imate malene grudi korzet je dobar izbor jer će podignuti učiniti vaše grudi većima, osima ako ste potpuno ravni, tada birajte vjenčanice zatvorenijeg dekoltea, a ispod prema želji obucite grudnjak s jastučićima.

Ostavite komentar

*