Koji si tip mladenke?! Odabir vjenčanice prema karakteru

Koji si tip mladenke?!

Prema onome kakav si tip mladenke najlakše je pronaći savršenu vjenčanicu. To je i način da se vjenčanica uklopi u dojam i stil vjenčanja, jer najčešće i tip mladenke je jedan od elemenata koji se provlači kroz cijelu svadbenu svečanost.

vjencanice - Koji si tip mladenke?!

Tip mladenke – Tradicionalist

Tradicionalna mladenka svoj stil traži dublje od trenutnih modnih trendova. Ona pomno bira sve elemente. Sve što ona nosi odaje snagu i samopouzdanje. Ikone stila poput Grace Kelly, Audrey Hepburn i Jacqueline Kennedy karakteriziraju bezvremensku ljepotu, ali i stil koji se i danas nosi. Elegancija koja se na njima vidi karakterizira upravo ono što one stvarno jesu.

One su inspiracija tradicionalnim mladenkama. Budite sa stilom i elegantni. Vjenčanica kod ovog tipa mladenke zauzima posebno mjesto i treba biti veličanstvena.
Dekoracija je jedva vidljiva, neprimjetna, odražava se u detaljima poput delikatne čipke i vrste materijala. Vjenčanica tradicionalne mladenke je uvijek relevantna i možete je posuditi od nekoga ili dati nekome i nakon nekoliko godina, a da haljina još uvijek sjaji istim intenzitetom.

vjencanice - Koji si tip mladenke?!Tip mladenke – Modernist

Za moderne mladenke važan je osjećaj da su se usudile nešto odjenuti. Također modni trendovi su jako bitni.
Vjenčanica će prezentirati njihov istančan, ali i neobičan ukus, ponekad neobičnim oblicima, dužinama, ali i bojama.
Moderne mladenke pokušat će spojiti tradicionalne oblike vjenčanice s novim formama. To ne mora uvijek značiti ekstreme, ali sigurno se ovaj tip mladenke neće zadovoljiti klasičnim i već viđenim vjenčanicama.
Vjenčanica će zabljesnuti teksturom materijala, oblicima, ali i funkcionalnošću. Za moderniste vjenčanica je više koncept nego nešto što se treba odjenuti i ne mora imati previše veze sa svakodnevnim životom. Potrebna je velika energija, ali i entuzijazam za ovaj tip mladenke. Modernisti su ultimativni nekonformisti.

vjencanice - Koji si tip mladenke?! Tip mladenke – Senzualist

Ovakav tip mladenke pronalazi zadovoljstvo u svemu. Vjenčanica prvenstveno treba biti udobna i lagana. Materijal i oblik su jednostavni, prate linije tijela i ne sputavaju. Luksuz i ekstravagantnost ovdje su u službi senzualnosti.
Vjenčanica ovakvog tipa mladenke je odraz njenog životnog stila.

vjencanice - Koji si tip mladenke?! Tip mladenke – Individualist

Ovo su mladenke s jakom osobnošću koju žele istaknuti. Vjenčanica će biti bilo koje dužine kako bi mladenka pokazala ono što želi. Ne opterećuje se pravilima nego radi prema svojim željama.
Ključ je osobni izražaj. Dok većina drugih tipova mladenki ipak se odlučuje za bijelu vjenčanicu, individualistima je važnije njihovo viđenje boja, stoga se često odlučuju za druge boje ili za neočekivane i neobične krojeve haljina.
Individualisti uglavnom ne slijede trendove iako ih ponekad sami postavljaju. Od ovog tipa mladenke se uvijek može očekivati neočekivano.

vjencanice - Koji si tip mladenke?! Tip mladenke – Romantičar

Romantičari više pažnje posvećuju strastima nego realističnim stvarima oko sebe. Za njih je život pustolovina u kojoj trebaju otkriti svoje duboke emocije. Romantičarski duh će se iskazati na vjenčanici kroz njenu ženstvenost.
Kod ovog tipa mladenki vjenčanica će imati volane, nabore, ali i ekstravagantne detalje. Nepresušni izvor inspiracije za ovaj tip mladenke je Scarlet O’Hara.

vjencanice - Koji si tip mladenke?! Tip mladenke – Minimalist

Za minimaliste manje je uvijek više. Naravno da će za ovaj tip mladenke i vjenčanica biti u tom stilu.
Za minimaliste vjenčanica treba biti jednostavnog i jasnog dizajna s vrlo malo ukrasa i dodataka. Pravi minimalizam zahtjeva kompleksan spoj dizajna i detalja koji će na kraju djelovati kao da se radi o jednostavnom kroju u koji nije uloženo previše truda.
Za minimalističke vjenčanice treba stila, ali i samopouzdanja budući da većina očekuje da ćete na vjenčanju imati puno ukrasa i veliku haljinu.

vjencanice - Koji si tip mladenke?! Tip mladenke – Egzibicionist

Za razliku od minimalizma u ovom slučaju nikad nije previše. Iako većina mladenki želi biti taj dan u centru pažnje i isticati se, ovaj tip mladenke to čini na drugačiji način.
Veo i nakit mogu biti samo jedan od načina na koji će vjenčanici ovaj tip mladenke dodati osobnost.
Vjenčanica mora odražavati ono kako se mladenka osjeća i kako ona u tom trenutku vidi modu.


Komentari

Odgovori

*