21. veljače 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati

Svaki dio vjenčanice zaslužuje jednaku pažnju, no ni o jednom dijelu se ne može odlučiti prije nego mladenka odluči koji dio na sebi želi istaknuti.

Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati

Svaki dio vjenčanice zaslužuje jednaku pažnju, no ni o jednom dijelu se ne može odlučiti prije nego mladenka odluči koji dio na sebi želi istaknuti.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Izrez vjenčanice kao i gornji dio određuju cijeli tip vjenčanice. Oni utječu na stil vjenčanice, ali i daju kompletan dojam o stilskom izražaju mladenke. Izbor dekoltea utječe i na dojam lica, ramena i grudi.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Upravo zbog toga kod izbora izreza vjenčanice mladenka treba voditi računa o težini, visini, građi tijela, ali i godinama. Što je mladenka niža to bi dekolte trebao biti manji jer će je veći dekolte sniziti. Što je mladenka starija to bi dekolte trebao manje kože otkriti.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Jednostavan i ravan izrez dat će više oblika i strukture vjenčanici.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Sjajni materijali na izrezu, svila i čipka odgovaraju mladenkama svih godina. Sjaj oko izreza vjenčanice dat će mladenki zavodljiv izgled.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Ukoliko želite visok izrez, odnosno potpuno zatvorenu vjenčanicu zavodljivost možete postići i izrezom na leđima ili potpuno golim leđima.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Mali izrez odnosno haljina zatvorena skroz do ramena omogućit će vam neometano kretanje, dizanje ruku i ples bez ustručavanja. Ovakav izrez sve pokriva te se ni u jednom trenutku ne morate brinuti da li je sve na svome mjestu.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Veći dekolte djeluje ženstvenije, ali može vam stvoriti problem prilikom plesa. Ovakve vjenčanice pristaju većini mladenki.

vjencanice - Dizajn vjenčanice – kakav dekolte izabrati Vjenčanice bez naramenica su vrlo popularne, možda upravo zbog toga što je u većini slučajeva vjenčanica duga pa je to jedini način za otkrivanje više kože. Ovakve vjenčanice su romantične, a jedini problem je održati je na mjestu tijekom cijele ceremonije.

Stvarne mladenke kažu:

Ne bih nikada odabrala otvoren i naglašen dekolte jer mislim da nema nikakve potreba na vjenčanju provocirati, posebno ako se radi o crkvenom vjenčanju. Moja vjenčanica je bila bez naramenica s ravnim izrezom i zadovoljna sam. Jednako i kada se radi djevojkama koje dolaze na vjenčanje bi preporučila da budu opreznije s dekolteom. Na mom vjenčanju se pojavila djevojka u utegnutoj crnoj haljini i naglašenim dekolteom koji je izgledao prenapadno. Na kraju je većini ljudi bilo neugodno s njom razgovarati. Nisu znali uopće gdje bi gledali.