Kako da gosti plešu na vjenčanju?!

23. srpnja 2018. 0 By Vjenčanja COVER magazin

Kako da gosti plešu na vjenčanju?!

Kako bi se gosti zabavljali i plesali bitno je da izaberete dobar band ili dobrog DJ-a. Oni jako utječu na raspoloženje  na vjenčanju.

Prije vjenčanja surađujte s bandom, dogovorite detalje, napravite plan. Muzika bi trebala biti raznovrsna, za svačiji ukus po nešto.

Uključite i grupne i tradicionalne plesove. Možda niste veliki fan takvih plesova, ali oni podižu raspoloženje. Niko ne voli kolo, ali na vjenčanju uvijek je najbolji motivator da se netko digne na podij.

Na vrijeme krenite s prvim plesom koji ćete otvoriti vi kao mladenci. Možda će gostima biti neugodno plesati prije nego što vi to napravite, a ako vi to niste planirali razvući će se razdoblje bez plesa dok se netko drugi ne odvaži otvoriti ples ili dok ne shvate da vi to nećete učiniti.

Prvi ples treba biti vaš, trebate privući ostale poglede, ali nakon toga trebate privući sve da plešu i da se uključe.

Stvarne mladenke kažu:

Da bi gosti plesali uglavnom je potrebna dobra muzika, pod tim mislim muzika kakvu sluša većina vaših gostiju i na kakvu se zabavlja. Bitno je i da dvorana ima dovoljno veliki plesni podij jer prevelika gužva demotivira .
Kada se bira muzika bitno je ne samo što mladenci vole nego i njihovi gosti. Također, bitno je da imate dobar bend: Ne može svaki bend napraviti istu atmosferu. Raspitajte se, poslušajte ih, da li vas motiviraju na ples.

Noće je duga, pokušajte s bendom dogovoriti i neke načine za motiviranje gostiju na ples. Promjene ritmova, neke plesne kombinacije… Ne bi se sve trebalo svesti samo na muziku i neka ljudi plešu.