Kako da gosti plešu na vjenčanju?!

      Nema komentara na Kako da gosti plešu na vjenčanju?!

Oglas

Kako da gosti plesu

Kako da gosti plešu na vjenčanju?!

vjencanja - Kako da gosti plešu na vjenčanju?!Kako bi se gosti zabavljali i plesali bitno je da izaberete dobar band ili dobrog DJ-a. Oni jako utječu na raspoloženje  na vjenčanju.

vjencanja - Kako da gosti plešu na vjenčanju?!Prije vjenčanja surađujte s bandom, dogovorite detalje, napravite plan. Muzika bi trebala biti raznovrsna, za svačiji ukus po nešto.

vjencanja - Kako da gosti plešu na vjenčanju?!Uključite i grupne i tradicionalne plesove. Možda niste veliki fan takvih plesova, ali oni podižu raspoloženje.

vjencanja - Kako da gosti plešu na vjenčanju?!Na vrijeme krenite s prvim plesom koji ćete otvoriti vi kao mladenci. Možda će gostima biti neugodno plesati prije nego što vi to napravite, a ako vi to niste planirali razvući će se razdoblje bez plesa dok se netko drugi ne odvaži otvoriti ples ili dok ne shvate da vi to nećete učiniti.

vjencanja - Kako da gosti plešu na vjenčanju?!Prvi ples treba biti vaš, trebate privući ostale poglede, ali nakon toga trebate privući sve da plešu i da se uključe.

Odgovori

*