Što odjenuti preko vjenčanice?!

      1 komentar na Što odjenuti preko vjenčanice?!

Oglas

sto odjenuti preko vjencanice-2

Što odjenuti preko vjenčanice?!

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Ukoliko imate otvorenu vjenčanici vjerojatno će vam za crkveno vjenčanje trebati nešto što će vaš look pretvoriti u konzervativan.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!S druge strane ovu situaciju možete iskoristiti kako bi imali malu promjenu stila od ceremonije do svadbene svečanosti poslije.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Tanki bolero s nekim ukrasima može biti vrlo dobar izbor.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Satenske haljine najbolje idu uz satenski veo – bolero koji ćete jednostavno prebaciti preko ramena.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Široki šal od odgovarajućeg materijala neutralan je i može poslužiti uz većinu tipova vjenčanica.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Sako ili jakna od odgovarajućeg materijala mogu potpuno promijeniti stil vjenčanice. Iako se možda ne čini na prvi pogled oni mogu biti u kombinaciji s vjenčanicom prilično ženstveni.

vjencanice - Što odjenuti preko vjenčanice?!Ogrtač od kašmira dužine do poda može biti praktičan, vrlo luksuzan i elegantan izbor za zimska vjenčanja.

sto odjenuti preko vjencanice

1 comment on “Što odjenuti preko vjenčanice?!

Odgovori

*