24. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Izbor čarapa za mladenku

Kod izbora čarapa za mladenku možda najvažnije pravilo bi trebalo biti neka budu u boji kože.

Izbor čarapa za mladenku

vjencanice - Čarape za mladenkuKod izbora čarapa za mladenku možda najvažnije pravilo bi trebalo biti neka budu u boji kože. Nađite one koje su najsličnije vašoj boji i izaberite njih.

vjencanice - Čarape za mladenkuUkoliko imate neke mrlje ili ožiljke po nogama tada potražite čarape koje će biti nijansu tamnije od boje kože.

vjencanice - Čarape za mladenkuNaravno prilikom izbora čarapa uzmite u obzir i uvjete u kojima se odvija vjenčanje, ali i godišnje doba. Prema tim elementima izaberite materijal i debljinu čarapa.

vjencanice - Čarape za mladenkuSvaki uzorak na čarapama mora biti u skladu s haljinom, te vodite računa da naglašavaju noge. Stoga će jednobojne i jednostavne čarape bez uzorka u većini slučajeva biti najbolji izbor. Čak i ako se vama čini da su uzorci jedva primjetni, vjerujte oni će se vidjeti.

vjencanice - Čarape za mladenkuObavezno kupite nekoliko pari čarapa. Kada se budete odijevali najmanje vam treba da se brinete oko toga da li su vam pukle čarape.

vjencanice - Čarape za mladenkuIako je bijela boja simbol vjenčanja bolje ćete izgledati u čarapama boje kože u kojima će i vaše noge djelovati prirodnije stoga bijelu boju radije iskoristite na nekom drugom mjestu.