25. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčanice za punije mladenke

Jedna od najvažnijih stvari koju donosite kao mladenka je koju vjenčanicu ćete obući.

Vjenčanice za punije mladenke

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeJedna od najvažnijih stvari koju donosite kao mladenka je koju vjenčanicu ćete obući. Vjenčanica igra ključnu ulogu u tome kako ćete se osjećati i kako izgledati.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeNevažno koliko kila imate, većina se uklapa u dva osnovna oblika: kruškoliki ili jabukoliki oblik tijela. Ako prepoznate kojeg je oblika vaše tijelo, lakše ćete pronaći odgovarajuću vjenčanicu.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkePostoji nekoliko temeljnih oblika vjenčanica. Punije mladenke bi trebale izbjegavati balske haljine.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeVaša haljina trebala bi privlačiti pogled prema gore. Haljine A kroja odgovaraju gotovo svakom obliku tijela, pa biste kod izbora vjenčanice trebali ih uzeti u obzir.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeRazmislite o haljini s rukavima. Iako rukavi nisu omiljeni dodatak na vjenčanicama, žene s krupnijim rukama bi trebale probati vjenčanice s njima.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeVjenčanicu započnite birati 6 do 12 mjeseci prije vjenčanja. Na taj način ćete sebi osigurati dovoljno vremena da pronađete pravu haljinu.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeDok probavate vjenčanice, nosite cipele otprilike iste visine potpetice kakve će biti vaše cipele na vjenčanju.

vjencanice Vjenčanice za punije mladenkeAko želite vjenčanicu koja će vam potpuno odgovarati možete tražiti salon koji šiva vjenčanice i neka je izrade posebno za vas.