Kakav je veo za vjenčanje moderan u 2021?

Kakav je veo za vjenčanje moderan u 2021? Veo za vjenčanje neizostavan je dio svadbene svečanosti, pa baš kao i kada su vjenčanice u pitanju veo za vjenčanje treba pažljivo odabrati, kako bi veo upotpunio i naglasio cjelokupni look. Ispod izdvajamo nekoliko primjera kakav veo odabrati iz kolekcija tri popularna modna dizajnera za vjenčanje: Zuhair… Nastavi čitati Kakav je veo za vjenčanje moderan u 2021?

5 jedinstvenih načina da nosite nešto plavo na vjenčanju

5 jedinstvenih načina da nosite nešto plavo na vjenčanju Nešto plavo, što se nosi za vjernost para, nije od davnina tradicija naših mladenki, ali se popularnost putem američkih filmova i serija proširila, tako da to već smatramo i našim običajem. Ispod su zanimljivi savjeti kako da na svome vjenčanju imate ipak nešto plavo. -1- Razmislite… Nastavi čitati 5 jedinstvenih načina da nosite nešto plavo na vjenčanju

Dugi elegantni veo za vjenčanje

Veo se vraća u modu i ponovno je neizostavan modni dodatak na svim vjenčanjima. Kod izbora se odlučite za neki kvalitetan od laganog materijala, jer u protivnom bi vam mogao zadati glavobolju i u doslovnom smislu.

Kratki veo za vjenčanje

Ako želite biti zaista posebni, te da se o vašem veu priča danima poslije vjenčanja odlučite se za kratki veo. On može biti mrežasti, od svile ili bilo kojeg drugog materijala, ali će u svakom slučaju vašim očima dati dramatičan pogled i posebnost.