Ukrasi za glavu mladenke

      Nema komentara na Ukrasi za glavu mladenke

Oglas

Ukrasi za glavu mladenke

Ukrasi za glavu mladenke

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkePrije izbora ukrasa za glavu razmislite o vjenčanici, frizuri i da li ćete imati veo. Budući da su ovi elementi povezani pogrešan izbor samo jednog može pokvariti cijeli dojam.

Tijara

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeDekorativni utjecaj krune nikako se ne smije podcijeniti bez obzira da li se nosila u kombinaciji s veom ili bez njega. Tijara se obično nosi uz moderne vjenčanice.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeOna zahtjeva jak osobni stil kako bi se nosila na pravi način a samim tim i kako bi postigla željeni učinak.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeUzmite u obzir da tijara nije prikladna za sva vjenčanja.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkePrije odluke o tijari bitno je uzeti u obzir proporcije mladenke. Naglašena i velika tijara nikako nije dobar izbor za sitne mladenke.

Cvijeće u kosi

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeSvježe cvijeće u mladenkinoj kosi kao i ono umjetno mora odgovarati vjenčanici ali i tipu mladenke.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeNjime možete ukrasiti veo, ali i može biti jedini ukras na frizuri.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeTakođer treba obratiti pažnju da se cvijeće u kosi slaže sa buketom mladenke.

Šeširi

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeUkoliko želite pomalo drugačiji look možete se odlučiti za šešir.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeKod izbora šešira pazite na materijal od kojeg je izrađen. Šešir je drugačiji za jesensko zimsko vjenčanje od onog koji ćete nositi na proljetnom i ljetnom vjenčanju.

vjencanice - Ukrasi za glavu mladenkeZa sitne mladenke bolji izbor su i manji šeširi.

Odgovori

*