20. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Tradicionalna prosidba

Prosidba je uvijek važna, stoga se potrudite da vašoj izabranici ostane jedna lijepa uspomena.

Tradicionalna prosidba

vjencanja - Tradicionalna prosidbaProsidba je uvijek važna, stoga se potrudite da vašoj izabranici ostane jedna lijepa uspomena.

vjencanja - Tradicionalna prosidbaPrvi korak je kupovina zaručničkog prstena. Najlakše će biti ako izaberete 3-4 koja mislite da vašoj izabranici odgovaraju, a potom se odlučite prema cijeni koju si možete priuštiti.

vjencanja - Tradicionalna prosidbaRazmislite o okruženju u kojem ćete zaprositi, ono je iznimno važno. Uzmite u obzir i njenu osobnost. Ako ona voli biti u centru pažnje tada će vama odgovarati prosidba na večeri na koju ste pozvali obitelj i prijatelje, ili u restoranu koji je također pun, samo nepoznatih ljudi.

vjencanja - Tradicionalna prosidbaUkoliko je vaša odabranica povučeniji i mirniji tip bolji izbor će biti romantična večera u dvoje. Ako je obiteljski tip pozovite nekim povodom vaše i njene roditelje i zaprosite je pred njima.

vjencanja - Tradicionalna prosidbaKada odlučite da je trenutak da postavite glavno pitanje kleknite. Najbolje vrijeme za to je tijekom deserta.

vjencanja - Tradicionalna prosidbaPostoji mnogo načina da zaprosite, ali tradicionalan je da muškarac kleči na jednoj nozi ispred svoje djevojke. Recite joj koliko vam znači i da želite provesti s njom ostatak života. Nakon toga izvadite kutiju sa zaručničkim prstenom, otvorite je i postavite pitanje.