Kako ostati svjež kod vjenčanja ljeti

      Nema komentara na Kako ostati svjež kod vjenčanja ljeti

Oglas

Kako ostati svjež kod vjenčanja ljeti

Ljeto je idealno doba za vjenčanje, ali visoke temperature i sunce mogu uništiti frizuru i šminku, kako gostima, tako i vama. Prevencija je ključ svježine i lijepog izgleda.

Ne zaboravite nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom na sva izložena područja, poput dekoltea, ramena, leđa i lica.

Šminka neka bude s vodenom bazom, a ne uljnom.

Sva šminka neka bude vodootporna, uključujući maskaru, tuš za oči i ostalo.

Ostanite hidratizirani. Između šampanjca, i drugih alkoholnih pića pijte mnogo čiste vode.

Hladnu krpu stavite na vrat i prsa ukoliko osjetite da vam se tijelo pregrijava.

Stvarne mladenke kažu:

Ako je vjenčanje baš po ljetnim vrućinama prilično je teško sve izorganizirati.
Unaprijed treba voditi računa o vrućinama i kod izbora cjenčanice, od kroja do materijala. Frizuru bi trebalo izabrati na način da ipak nije uz lice, možda čak i dignutu kosu.
Lepeza je za mladenke vrlo čest izbor na ljetnim vjenčanjima.
Što se tiče šminke, tu bi već i šminkerica trebala pomoći izabrati laganu ali otpornu šminku. Fiksator preko te papirići za blotanje u torbi su neizostavan su dio.
Velika pomoć može biti da drugi osiguraju da je mladenka uvijek u hladovini, da ulazi u dobro rashlađen automobil i slično.

___

S obzirom da je ljeti jedan od glavnih problema make up, mislim da bi u ovom slučaju trebalo pokušati što više toga odraditi unaprijed i s trajnom šminkom. Osim što ćete na sam dan vjenčanja imati manje obveza, te stvari koje odradite unaprijed će vam biti i trajnije.
Tako da bi trebalo uzeti u obzir umjesto umjetnih ljepljenih trepavica, ugradnju trepavica,. Što se tiče obrva, postoje mnoge opcije farbanja i oblikovanja, 3D uređivanja obrva koje će također biti nešto trajniji izbor.
Trajni lak ili geliranje noktiju je već većini mladenki u palnu pa to i nije neka specifičnost.
Također, neki pilinzi i čišćenje lica bi se moglo odraditi unaprijed kako bi na sam dan vjenčanja bilo potrobno što manje šminke.
Postoje i razni trajniji deodoransi koje bi trebalo isprobati ranije, i koji će onda taj dan sve bolje držati pod kontrolom. Mislim na one koji se nanose tjedno i slično s produženim djelovanjem. Tako bi na dan vjenčanja mogli imati smao neki lagani dezić.

Odgovori

*