Planiranje jesenskog vjenčanja

Jesen je godišnje doba bogato bojama i posebnim mirisima koji će učiniti vjenčanje u jesen savršenim. Ako ste već započeli planirati vjenčanje sigurno vam treba nekoliko ekstra ideja koje će vas inspirirati za dalje.

Pronađite svoj stil
vjencanja - Planiranje jesenskog vjenčanjaPlaniranje vjenčanja započnite definiranjem stila. Hoće li vaše vjenčanje biti staromodno? Moderno? Elegantno? Luksuzno. Zatim odaberite neki detalj oko čega će se ostatak vjenčanja vrtjeti. To mogu biti cipele od mladoženje, vaša vjenčanica, određeni cvijet… Jednom kada ste odredili centar vjenčanja ostali detalji će se otkrivati sami od sebe.

vjencanja - Planiranje jesenskog vjenčanjaJesenske mladenke se ne trebaju ograničavati kod izbora boje. Ako vam je omiljena boja ružičasta, slobodno organizirajte vjenčanje oko nje. Ono što bi ljeti izgledalo previše kričavo, zimi je osvježavajuće.

vjencanja - Planiranje jesenskog vjenčanjaSamo zbog toga što je vrijeme hladnije to ne znači da morate imati zabavu u zatvorenom. Zabava prije zalaska sunca može biti odličan izbor jer će gosti imati priliku uživati u jesenskim bojama prirode.

vjencanja - Planiranje jesenskog vjenčanjaAko ćete zabavu održavati u zatvorenom ne zaboraviti ukomponirati jesensko cvijeće u dekoracije.

vjencanja - Planiranje jesenskog vjenčanjaGosti će pamtiti vaše vjenčanje ako dodate nešto posebno. Isplanirajte nešto zanimljivo što će primijetiti svaki gost. Npr. koktel bar. Umjesto zahvalnice im poklonite personaliziranu bocu vina, džem ili ajvar, nešto što se tradicionalno radi u vašim krajevima u jesen, ako je moguće s vašom slikom umjesto etikete

Stvarne mladenke kažu:

Jeseska vjenčanja mogu biti prekrasna, jesenske boje su jako romantične i idelano je ako vć imate vjenčanjeu jesen spojiti dekoraciju s godišnjim dobom.
Problem s jesenskim vjenčanjem je promjenjivo i vrlo često kišovito i vjetrovito vrijeme. Sve aktivnosti na otvorenom moraju uključivati i zaštitu od kiše i vjetra.
Ali s obzirom da se loše vrijeme može pojaviti u svakom godišnjem dobu to i nije neka prepreka. Posebno jer se većina svadbene svečanosti ionako održava u zatvorenim prostorima.
Istovremeno prednost jesni je vrijeme, većinom se i gosti i maldenci mogu odjenuti kako žele, a da im ne bude ni prevruće ni haldno.


Komentari

Odgovori

*