Crne haljine za kume na vjenčanju

Crne haljine za kume na vjenčanju

Predlažemo vam nekoliko tipova modernih crnih haljina za kume na vjenčanju koje bi svoje haljine htjele ili trebale uskladiti s mladenkinom vjenčanicom.

1-crne-haljine-za-kume

2-crne-haljine-za-kume

3-crne-haljine-za-kume

4-crne-haljine-za-kume

5-crne-haljine-za-kume

Stvarne mladenke kažu:

Iako mnogo ljudi ne preferira crne haljine za vjenčanja generalno, pa tako ni za kume, meni one izgledaju jako profinjeno i elegantno. Mislim da se s crnom haljinom kombiniranom sa lijepim nakitom jednostavno ne može pogriješiti, pogotovo kada su svečanosti, kao što je vjenčanje, u pitanju. Meni ne bi smetalo da mi kuma dođe u crnoj haljini na vjenčanje. Puno lošije mi izgledaju kume koje izgledaju skoro kao mladenke u bijelim, bež i ostalim vrlo vrlo svijetlim nijansama haljina koje sliče na vjenčanice.

___

Meni crna haljina nije za vjenčanje, ne samo za kume, nego ni za koga. Crnu boju povezujem s tugom i imala sam priliku vidjeti vjenčanje koje je izgledalo otužno jer se većina muškaraca pojavila u crnim odijelima, a žena u tamnim haljinama. Zaista neprikladno. Posebno za zimsko vjenčanje gdje muškarci ne skidaju sako. Svakako bi odabrala za bilo čije vjenčanje bilo koju drugu boju. Za svoje vjenčanje nisam ništa naglašavala izričito za crne haljine, ali sam stalno usput napominjala da mi se ne sviđaju. Na kraju se nitko nije pojavio u crnom i sve je bilo veselo, razigrano, baš kako vjenčanje treba biti.

___

Nemam ništa protiv elegantne crne haljine na vjenčanju, ali obzirom da mnoge mladenke ne vole to, izbjegavala bih crnu haljinu da sam kuma. Generalno, mislim da je važno da haljina bude prikladna vjenčanju, da bude elegantna, a boja je manje važna. Ustvari, nemam ništa protiv crne ako si gost na vjenčanju, ali ako si kuma, tada mislim da crna nije idealan izbor. Mislim da kume trebaju radije potražiti neku drugu boju i haljinu. Razumijem i da netko voli, i da je našao savršenu haljinu, ali ipak je to samo haljina i naći ćeš još jednu.

Bila sam na jednom zimskom vjenčanju gdje je mnogo muških gostiju došlo u crnim sakoima, a dosta žena u crnim haljinama, sve je izgledao previše tmurno. Kad se budem udavala svima ću pri davanju pozivnice reći kako ne preferiram crnu boju, te da pokušaju izbjegavati.


Komentari

Odgovori

*