27. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Ideje za temu svadbenog primanja

Uz pomoć teme lakše vam je struktuirati vjenčanje.

Ideje za temu svadbenog primanja

 

Uz pomoć teme lakše vam je struktuirati vjenčanje. Na temelju teme vjenčanja dobivate kompletnu sliku kako bi trebalo izgledati i lakše pravite plan uspješnog događaja. Morate odlučiti želite li elegantnu svečanost ili cjelonoćnu zabavu. Na temelju teme vjenčanja ćete tražiti dekoracije, ukrase i ostale stvari.

Azijska tema

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaDodajte osjećaj luksuza azijskom bajkom. U dvorani za zabavu postavite crvene lanterne, koristite mnogo bijele svile i satena na stolovima i za ukrase. Kupite personalizirane kolačiće sreće za sve svoje goste. Pronađite vaze u azijskom stilu i koristite što bolji porculan.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaJapanska vjenčanja njeguju jednostavnost zen stila. Bijele i neutralne boje dominiraju. Ukras ukrasite bonsai biljem. Bambusove dekoracije i stol popravit će dojam.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaHrana neka također bude inspirirana japanskom ili kineskom, ovisno za koji stil se odlučite. Ali dodajte i domaće hrane kako gosti ne bi ostali gladni.

Plaža

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaČak ako živite i duboko u kontinentu plaža kao tema je opcija. Najbolje odgovara primanjima koja se održavaju na otvorenom, posebno ako je u blizini bazen.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaVečernja primanja sama po sebi imaju romantičan štih, ako dodate baklje, pijesak, školjke i mreže kao ukrase dobit ćete potpuno morski ugođaj.

Meksička tema

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaZabava inspirirana meksičkom fiestom događaj je koji će pamtiti. Dekorirjate u jarkim bojama , narančastoj, žutoj, crvenoj i zelenoj. Umjesto tradicionalne hrane poslužite meksičku, a tekila neke bude glavno piće.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaNa plesni podije dovedite mariachi band, te unajmite profesionalni plesni par koji će gostima pokazati nekoliko plesnih pokreta.