Ideje za temu svadbenog primanja

Ideje za temu svadbenog primanja

 

Uz pomoć teme lakše vam je struktuirati vjenčanje. Na temelju teme vjenčanja dobivate kompletnu sliku kako bi trebalo izgledati i lakše pravite plan uspješnog događaja. Morate odlučiti želite li elegantnu svečanost ili cjelonoćnu zabavu. Na temelju teme vjenčanja ćete tražiti dekoracije, ukrase i ostale stvari.

Azijska tema

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaDodajte osjećaj luksuza azijskom bajkom. U dvorani za zabavu postavite crvene lanterne, koristite mnogo bijele svile i satena na stolovima i za ukrase. Kupite personalizirane kolačiće sreće za sve svoje goste. Pronađite vaze u azijskom stilu i koristite što bolji porculan.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaJapanska vjenčanja njeguju jednostavnost zen stila. Bijele i neutralne boje dominiraju. Ukras ukrasite bonsai biljem. Bambusove dekoracije i stol popravit će dojam.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaHrana neka također bude inspirirana japanskom ili kineskom, ovisno za koji stil se odlučite. Ali dodajte i domaće hrane kako gosti ne bi ostali gladni.

Plaža

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaČak ako živite i duboko u kontinentu plaža kao tema je opcija. Najbolje odgovara primanjima koja se održavaju na otvorenom, posebno ako je u blizini bazen.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaVečernja primanja sama po sebi imaju romantičan štih, ako dodate baklje, pijesak, školjke i mreže kao ukrase dobit ćete potpuno morski ugođaj.

Meksička tema

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaZabava inspirirana meksičkom fiestom događaj je koji će pamtiti. Dekorirjate u jarkim bojama , narančastoj, žutoj, crvenoj i zelenoj. Umjesto tradicionalne hrane poslužite meksičku, a tekila neke bude glavno piće.

vjencanja Ideje za temu svadbenog primanjaNa plesni podije dovedite mariachi band, te unajmite profesionalni plesni par koji će gostima pokazati nekoliko plesnih pokreta.

Ostavite komentar

*