20. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vrući trendovi za vjenčanja

Prvo su trend bila jednobojna vjenčanja, zatim tematska u točno definiranim bojama. Novi trend su djelići krajolika. To uključuje mahovinu, travu, drvo… Sve što se nalazi i u određenom krajoliku.

Vrući trendovi za vjenčanja

Prvo su trend bila jednobojna vjenčanja, zatim tematska u točno definiranim bojama. Novi trend su djelići krajolika. To uključuje mahovinu, travu, drvo… Sve što se nalazi i u određenom krajoliku.

vruci-trendovi-1

Veo je dugo vremena bio ignoriran, da bi se sada ponovno vratio. Ipak, to više to nije veo koji prekiva glavu, nego dekorativni.

vruci-trendovi-21

Torta za mladoženju bi trebala biti svojevrsna provokacija. Nešto što će otkriti o mladoženji neku tajnu koju pokušava skriti. Primjerice, torta može simbolizirati glazbu koju mladoženja potajno sluša, a ne želi priznati.

vruci-trendovi-3

Korisne zahvalnice trend su koji su pokrenule holivudske zvijezde. Lijep nakit ili nešto drugo što će gostima koristiti bolji je izbor od samih papirnih zahvalnica.

vruci-trendovi-41

Stvarne mladenke kažu:

Mislim da je i kod vjenčanja bitno pratiti trendove. Koliko god se nekome činilo da tu nema trendova, ako bolje pogledate ima. Svako malo se mijenja tip moderne vjenčanice, modernih buketa, želite li sada veliki kaskadni buket?

Kod organizacije treba uzeti u obzir i trendove, i neke stabilne osnove. Ako je nešto u trendu a vama je glupo, preskočite to. Isto tako, ako nešto nije moderno a želite to, onda neka to bude dio vašeg vjenčanja. Samo treba voditi računa da ipak bude neka sredina, ni sve staromodno ili klasično, niti sve moderno.
Moderne stvari jako vole mladenci, oni koji su nedavno bili mladenci ili budući mladenci. Jer su upućeni u zadnje trendove. Međutim ostatak vaših gostiju nije uopće upućen u trendove i ako je nešto glupo, ma koliko moderno bilo, mnogim gostima će i dalje biti glupo. To ne znači da se vi toga trebate odreći, samo da znate da će mnogi gosti na to drugačije reagirat. I ako vas nije briga to je ok, ali nemojte se čuditi poslije.

Mislim da super moderne stvari trebaju biti u manjini i da ne trebajus e ticati osnovnih dojmova vjenčanja. Nemojte preskočiti ili zamijeniti neki slijed večere, ako imate neku super ideju onda je dodajte.
Ako želite moderan voćni stol, nemojte potpuno izbaciti kolače, jer većina ljudi želi probati na vjenčanju kolače. MOžda vi ne, ali mnogi vole kolače, i sigurno će biti razočarani ako im ponudite smao voće, bez obzira koliko to voće prekrasno dekorirano bilo i koliko dobro izgledao voćni stol.