26. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Pravila ponašanja mladenke trudnice

Pravila ponašanja mladenke trudnice - Vjerojatno ste već bombardirani dobronamjernim (i onim ne tako dobronamjernim) savjetima prijatelja i rodbine o pravilima ponašanja budući da ste trudnica.

Pravila ponašanja mladenke trudnice

Vjerojatno ste već bombardirani dobronamjernim (i onim ne tako dobronamjernim) savjetima prijatelja i rodbine o pravilima ponašanja budući da ste trudnica.

Međutim, samo zbog toga što ste u drugom stanju ne znači da morate sve savjete slušati i svima se pokoravati.

Ako ste trudni na dan vjenčanja imate dvaput više razloga za slavlje i dvaput više razloga da izgledate i da se osjećate predivno.

To što ste trudni ne bi trebalo imati nikakav utjecaj na to:

– Hoćete li se odlučiti na tradicionalno ili netradicionalno vjenčanje.

– Hoće li to biti veliko ili malo intimno vjenčanje.

– Hoćete li se odlučiti na vjenčanje u crkvi ili u općini.

– Hoćete li nositi klasičnu bijelu vjenčanicu ili nešto potpuno drugačije.

Jedino na što će utjecati vaša trudnoća je oblik vjenčanice i to da morate malo više misliti o svojoj udobnosti i tome da se ne umarate previše kako pri samim pripremama tako ni na dan vjenčanja, a jedino pravilo koje trebate poštivati je da se trudite sebi i svojoj bebi ugoditi maksimalno.

pravila-ponasanja-mladenki-trudnica-1

pravila-ponasanja-mladenki-trudnica-2

pravila-ponasanja-mladenki-trudnica-3

Stvarne mladenke kažu:

Mislim da se ne trebaju sve mladenke trudnice ponašati isto. Svaka ima drugačiju trudnoću i ovisno o tome procjenit će da li može nositi pete, da li može plesati i koliko… Mislim da ipak mladenke trudnice trebaju biti odmjerenije i umjerenije budući da će u ovom slučaju većina gostiju paziti na nju i brinuti za njenu sigurnost, dok će uobičajeno gosti paziti da se mladenka zabavlja, u sučaju mladenke trudnice gosti su opreznije i manje brinu o zabavi s mladenkom a više za njenu sigurnost.