23. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčanica za zimsko vjenčanje

Kod izbora vjenčanice za vjenčanje zimi možete izabrati onu s rukavima ili vjenčanicu bez rukava pa preko obući prekrasan kaput od bijelog kašmira ili vune.

Vjenčanica za zimsko vjenčanje

Kod izbora vjenčanice za vjenčanje zimi možete izabrati onu s rukavima ili vjenčanicu bez rukava pa preko obući prekrasan kaput od bijelog kašmira ili vune.

Bijele rukavice dosta su romantične, a osim toga pomoći će vam da svoje ruke održite toplima.

Kod vjenčanja zimi bolji izbor su slojevite vjenčanice kako biste se mogli raskomotiti za vrijeme plesa kada temperatura ostane nešto toplija.

Stvarne mladenke kažu:

Kliko god zimska vjenčanja bila posebna, vjenčanica ne mora toliko biti drugačija od ostalih godišnjih doba. Iz jendostavnog razloga što je u salama u kojima se održava vjenčanje vrlo česo vruće i usred zime kao i usred ljeta.

Ono što razlikuje zimsko vjenčanje je bunda , jakna ili kaput koji je mladenki potreban prije sale za vjenčanja, u crkvi te u svim kretanjima. To može biti dosta težak izbor jer jje eteško naći elegantnu bundu ili kaput koja će se uklopiti u mladenkin look, izgledati elegantno a ne pretjerano. Vjerojatno bi moj izbor bila neka bijela bunda ili bijeli kaput. Ali nikako nešto što će biti staromodno. U ovom slučaju mladenka uz troška vjenčanic mora računati i na trošak kaputa bio on unajmljen ili kupljen, ali mislim da na njemu nikako ne treba štedjeti.

___

Ja osobno baš i nisam ljubitelj zimskih vjenčanja. Iako mogu biti lijepa, bajkovita i čarobna, većinu zimskih vjenčanja pamtim po tome koliko nam je svima bilo hladno. Zadnje zimsko vjenčanje na kojem sam bila je bilo na -20 stupnjeva. Bez obzira što su mladenci i obitelj pokušavali napraviti dobru atmosferu prije vjenčanja i kod crkve, većina je samo razmišljala o tome kako i kada će stići u toplu salu.

Također, smatram da je puno teže mladenkama koje moraju razmišljati o bundama, kaputima, mladoženjama ali i ostalim gostima. Jako je teško obući se svečano i elegantno a toplo.