19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Karaoke na vjenčanju?!

Glazba sigurno može podići i spustiti neko vjenčanje. Utječe na ukupno raspoloženje pa čak i trajanje zabave.

Karaoke na vjenčanju?!

Glazba sigurno može podići i spustiti neko vjenčanje. Utječe na ukupno raspoloženje pa čak i trajanje zabave.

Izabrati pravog DJ znači pogoditi raspoloženje i ukuse svojih gostiju. Ukoliko se odlučite za karaoke DJ-a imat ćete istovremeno dobru muziku i dobru zabavu koje će se sigurno svi gosti dugo sjećati.

Pitajte obitelj, prijatelje i poslovne kolege da vam preporuče nekog DJ. Također možete potražiti DJ-a sa lokalne radio stanice ili iz nekog kluba. Sigurno znate za neke klubove u kojima se organiziraju karaoke večeri. Što više imena prikupite to su veće šanse da pronađete pravog.

Dogovorite se s njim što od njega očekujete, cijenu, tehničku opremu… Pitajte o iskustvima, tražite reference i snimke.

Dajte DJ-u popis pjesama koje želite na svome vjenčanju, kao i popis pjesama za karaoke.

Ukoliko je vaš dogovor bio puno unaprijed 2-3 tjedna prije vjenčanja razgovarajte s njim o eventualnim izmjenama, novim hitovima…

Pitajte DJ-a koje on pjesme preporučuje za pjevanje, grupno pjevanje, određene igre… Vi odlučite da li su prikladne za vaše primanje i da li se uklapaju u plan i temu vjenčanja.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?! Zajedno s njim napravite vremenski plan kako će se sve odvijati, kada kreće prva pjesma, kad kreću druge aktivnosti.

vjencanja - Karaoke na vjenčanju?! Napravite dogovor u pisanom obliku sa svim detaljima koji se odnose na vaše vjenčanje i njegovo sudjelovanje u njemu.

Stvarne mladenke kažu:

Ukoliko imate goste koji znaju pjevati tada ih možete zamoliti da vam ponešto otpjevaju, a ako nemate nego će pjevat gosti koji su najglasniji i već pomalo pripiti te time samo smetati ostalim gostima, mislim da to nije dobar izbor. Teško je voditi računa o tome tko pjeva, koliko se zadržava i da li prisvaja pozornicu. Nekako mi se to sve skupa ne čini kao nešto zanimljivo budući da teško da će se netko tko nije pijan odlučiti sudjelovati, a i tada to neće biti nešto posebno, a oni koji su možda pretjerali pićem bit će ostalim gostima dosadni.

Možda u nekim slučajevima to može biti zabavno, ali ako netko baš nije vješt u organizaciji karaoka nisam sigurna da će to biti dobra stvar.

___

Još uvijek nisam bila na svadbi na kojoj su se pjevale karaoke, ali ideja mi se čini odličnom ukoliko se vodi računa o organizaciji istih. Budući da se na svadbama često zna popiti koja čaša više moglo bi se dosta ljudi odvažiti na pjevanje a kako ne bi bili dosadni važno je da im se odrede pjesme i količina. Možda ne bi bila loša ideja podijeliti i pokoju nagradu kako bi sve skupa bilo još i zanimljivije.