18. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Zbog čega mladenki treba torbica?!

Kao i obična dnevna torba, torba za mladenke trebala bi nositi nekoliko nužnih i stvari koje mogu mladenki zatrebati za vrijeme vjenčanja, ali i priprema prije samog vjenčanja.

 

Zbog čega mladenki treba torbica

Kao i obična dnevna torba, torba za mladenke trebala bi nositi nekoliko nužnih i stvari koje mogu mladenki zatrebati za vrijeme vjenčanja, ali i priprema prije samog vjenčanja.

Pribadače, flasteri, krema za ruke ili tableta protiv glavobolje mogu spasiti dan. Ovo su neke od stvari koje bi mladenkina torba trebala sadržavati. Slobodno dodajte na popis vama bitnije stvari, a izbacite ono što vam se čini nebitnim.

– Šminku za popavke, uključujući ruž za usne, sjajilo, vodootpornu maskaru, lak za nokte.

– Iglu i konac u boji vjenčanice

– Aspirin ili neku drugu tabletu za ublažavanje bolova.

– Žičane kopče za kosu

– Mentol bomboni ili drugi bomboni za osvježavanje daha

– Kompaktno ogledalo

– Papirnate rupčiće

– Uložak ili tampon

Što kažu stvarne mladenke:

Ja sam imala malenu torbicu u kojoj sam imala dokumente, ruž za usne, labelo, mali dezodorans, matirajući puder, papirnate maramice i tabletu za glavu. Veću torbu sam dala na čuvanje prijateljici koja je uvijek bila u blizini a u njoj sam imala rezervnu bijelu haljinu (za svaki slučaj), cijelu šminku, ukosnice i gumice za kosu, parfem, ravne cipele, vlažne maramice, vodu i mobitel.

___

Torbica kod mladenke može biti samo stvar ukrasa i da je neka mladenka jednostavno želi kao modni dodatak.
S druge strane, mnoge žene su navikle uz sebe imati neke sitnice i ne želi biti bez njih na vjenčanju. Iako to sve može nositi i kuma jasno mi je da neke mladenke ne žele cijelo vrijeme tražiti kumu i pitati za te sitnice.
Iako se čini šta može mladenki trebati meni se čini da može puno toga, mobitel, ključ od auta ako mladoženja vozi, dokumenti, maramice, ruž, papirići za blotanje lica, krema za ruke, pa čak i vlažne maramice jer je vjenčanica bijela i treba ruke držati stalno čistima.
Puno je tih sitnica na koje smo navikli i s kojima se neka mladenka može osjećati sigurnije ako su joj pri ruci.