Jedinstvene ideje za vjenčanje zimi

Jedinstvene ideje za vjenčanje zimi

Dok većina ljudi misli kako je idealno vrijeme za vjenčanje ljeto, zima može biti mnogo romantičnija i šarmantnija. Snijeg, zima i svjećice mogu vjenčanje učiniti ljepšim nego iz bajke.

vjencanja svadba, vjenčanja, vjenčanje, pirVožnja saonicama

Koji je bolji način za proslaviti zimsko vjenčanje nego vožnjom saonicama. Ova ideja savršeno će funkcionirati u ruralnim sredinama gdje ima bar desetak centimetara snijega. Ukoliko snijega nema saonice možete zamijeniti kočijom. Bijeli konji dati će zaista dojam bajkovitog vjenčanja. Kočija može biti ukrašena bijelim tilom ili svilom, dok će crvene ruže dati profinjeniji izgled. Konji bi trebali također nositi cvjetne ogrlice.

vjencanja svadba, vjenčanja, vjenčanje, pir Ceremonija na badnjak

Mnoge osobe odlučuju se vjenčati na sam badnjak, na misi polnoćki. U takvoj ceremoniji vjenčanja postoji nešto zaista čarobno. Mala crkvica na selu koja je već ukrašena blagdanskim ukrasima savršena je podloga, a gosti će biti počašćeni božićnim glazbenim evergreenima. Ovo je uistinu najromantičniji izbor za zimsko vjenčanje.

vjencanja svadba, vjenčanja, vjenčanje, pir Rustikalni vidikovac

Kod ceremonije ili proslave vjenčanja u rustikalnom vidikovcu glavni fokus je u pogledu. Mnogi vidikovci osim restorana imaju i sobe, pa unaprijed ih rezervirajte za sebe i svoje goste. Naravno, kod zimskih vjenčanja, bez obzira gdje bila, uvijek se odlučite za zatvoreni prostor, a ako je moguće ipak tražite neki s velikim prozorima.

vjencanja svadba, vjenčanja, vjenčanje, pir Smrznuto vjenčanje

Ledene skulpture, ledeni ukrasi, kristali, kristalno posuđe i ukrasi, te stakleni stolovi dati će vašem vjenčanju neviđeni štih.

Stvarne mladenke kažu:

Ako imate sreće da bude snijeg, bit će vam sve već dekorirano i prekrasno. Također, većina kuća i gradova je oko Nove godine ukrašena pa će sve dodatno djelovati i na dojam vašeg vjenčanja.
Također, ako se želi naglasiti da se radi o vjenčanju zimi mislim da sve što inače ljude asocira na zimu se može uvrstiti u ukrase i dekoriranje vjenčanja.

Ostavite komentar

*