24. svibnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako planirati zimsko vjenčanje iz snova

Nije istina da sve žene žele biti ljetne mladenke. Odluka da napravite zimsko vjenčanje iz snova ne znači da ne želite biti tradicionalna mladenka.

Kako planirati zimsko vjenčanje iz snova

Nije istina da sve žene žele biti ljetne mladenke. Odluka da napravite zimsko vjenčanje iz snova ne znači da ne želite biti tradicionalna mladenka. Slijedi nekoliko natuknica koje će vam pomoći organizirati zimsko vjenčanje.

Izaberite dan. Vjerojatno već imate neki poseban datum u mislima. Može biti datum kada ste prvi put upoznali zaručnika ili kada ste se prvi put poljubili. Prvi korak svakog vjenčanja je odrediti datum.

Izaberite lokaciju. Iako hladni mjeseci nisu prikladni za vjenčanja, mnogo prostori mogu biti rezervirani za proslave i domjenke, zbog toga je bitno da ih na vrijeme rezervirate.

Izaberite temu/boju. Prekrasne sezonske boljke i ukrasu mogu se kupiti u gotovo svakom dućanu, važno je da odlučite koja će biti vaša kombinacija, crveno-zeleno-zlatna ili bijelo-plavo-srebrena.

Rezervirajte vjenčanicu i haljine za djeveruše. Morate pronaći nešto udobno, a po mogućnosti i višeslojno, kako biste se mogli skinuti dok plešete, a obući dok sjedite. Ne zaboravite debeli kaput koji će vam trebati dok ste vani.

Za pravo princez vjenčanje razmislite o kočiji koja će vas odvesti do crkve s dva bijela konja.

Ne zaboravite dodati umjetni snijeg za dekoraciju i mnogo ledenih ili staklenih skulptura.