28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčanje u studenom

U studenom dani su možda hladniji, ali postoji mnogo kreativnih načina na koje možete proslaviti vjenčanje i obilježiti svoj posebni dan.

Vjenčanje u studenom

Vjenčanje u studenom

vjencanja - Vjenčanje u studenomU studenom dani su možda hladniji, ali postoji mnogo kreativnih načina na koje možete proslaviti vjenčanje i obilježiti svoj posebni dan.

vjencanja - Vjenčanje u studenomLokacija može biti neki povijesni spomenik ili restoran koji će pružiti toplu dobrodošlicu. Ako postavite kamine ili peći oko njih postavite i udobne naslonjače kako bi se gosti mogli odmaknuti od svoga stola i popričati uz kamin.

vjencanja - Vjenčanje u studenomJesen je poznata po bogatstvu bojama, pa za temeljnu izaberite neku koja će se uklopiti u jesenski štih. Dekoracije možete izraditi od grančica bogatih lišćem, a zdjele napunite jesenskim voćem.

vjencanja - Vjenčanje u studenomKod izbora odjeće za mladoženju i mladenku ne zaboravite na tople kapute dok se kreću vani, ali bi i odjeća za zabavu trebala biti višeslojna, kako bi se mogli «prigrnuti» nečim dok jedu ili sjede za stolom, a skinuti na plesnom podiju.

vjencanja - Vjenčanje u studenomPoslati goste kući s manjim poklončićem je opcija, ali lijepa gesta. Mirisne svijeće su popularne, mini bočice domaćeg soka, pakiranja lješnjaka ili karmelizirane jabuke.