27. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako jesensko vjenčanje učiniti posebnim

Umjesto u običnim čašama piće poslužite u kristalnim čašama sa zlatnim postoljem.

Kako jesensko vjenčanje učiniti posebnim

Umjesto u običnim čašama piće poslužite u kristalnim čašama sa zlatnim postoljem. Ako ne možete osigurati toliko takvih čaša, tada postavite ispod svake zlatne podmetače.

Napravite kolače u obliku lišća i neka dočekaju goste na stolovima.

Kukuruz često predstavlja jesen, pa ako želite posebno vjenčanje s ruralnim štihom, neka kukuruz bude temelj vaše dekoracije.

Svježe pripremljene kokice možete poslužiti, a iskoristit i kao dekoraciju u zdjelama.

Kako jesensko vjenčanje učiniti posebnim-2

 

Stvarne mladenke kažu:

Ako želite naglasiti da se radi o vjenčanju u jesen tada je najbolji način koristiti jesenske boje i sve ono što nas podsjeća na jesen u dekoriranju vjenčanja. Takva ideja se meni čini jako zanimljivo. Boje jeseni su zanimljive, romantične ali i upečatljive.
Međutim, meni se čini da je u organizacijskom smislu učiniti vjenčanje posebnim jednako teško i zahtjeva puno dobrih ideja, neovisno u kojem se godišnjem dobu organizira vjenčanje.
Ako želite nešto posebno i odlučite se za opciju teme jesen u vjenčanju koje se odvija u jesen, već ste eliminirali konkurenciju svih onih koji nisu jesenski, jer će vam sigurno vjenčanje biti drugačije od ostalih.

Također, spektar je širok, kada počnete razmišljati o jeseni i svemu što vas asocira na jesen mislim da je lako doći do puno dobrih ideja koje onda samo treba negdje uklopiti. Puno je veći izbor ideja ako krenete s izborom – jesen nego ako krenete samo s izborom neke boje.

___

Bila sam na vjenčanju u Slavoniji gdje su mladencima kao zahvalnice dijelili domaći pinđur i ajvar u malim ukrasnim teglicama. Odlična ideja za jesensko vjenčanje.