28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Romantična prosidba

Kada nekoga pitate da li s vama želi provesti ostatak života to treba biti posebno i nezaboravno.

Romantična prosidba

Kada nekoga pitate da li s vama želi provesti ostatak života to treba biti posebno i nezaboravno.

vjencanja - Romantična prosidba No kako to izvesti?! Iskoristite šetnju plažom i poruku u boci. Samo što ovaj put to neće biti poruka nego zaručnički prsten u boci.

vjencanja - Romantična prosidba Planirajte romantičnu večernju šetnju po plaži. Možda ona već i očekuje prosidbu no vjerojatno ne na ovaj način.

vjencanja - Romantična prosidba Dogovorite se s nekim da u određeno vrijeme, odnosno kad vas vidi u daljini postavi bocu na plažu. Naravno, u njoj treba biti zaručnički prsten. Nemojte bocu ostaviti puno ranije kako netko drugi ne bi je pronašao prije vas.

vjencanja - Romantična prosidba Kada se približite boci ona će je vjerojatno primijetiti, no ako je ne primijeti i vi možete komentirati – Vidi ovu staru bocu!

vjencanja - Romantična prosidba Pustite nju neka ide prva prema njoj, budite korak iza kako bi je ona prva uzela u ruku.

vjencanja - Romantična prosidba Kada u boci pronađe prsten vi možete postaviti svoje pitanje!

Stvarne mladenke kažu:

Postoji milijun načina na koje bi se moglo romantično zaprositi nekog i zaista mi je prelijepo kad netko ima romantično iskustvo sa zaruka. Moje zaruke su bile klasične, za vrijeme večere koju je on pripremio u svom stanu, bez puno romantike. Ali da sam maštala o ovakvom nečemu sigurno jesam. Svima nama fali i romantike i elegancije, kao i posebnih trenutaka, zbog toga je prekrasno kada se netko potrudi i učini ovakvu posebnu priliku još posebnijom.