Osnovna pravila šminkanja mladenke

Osnovna pravila šminkanja mladenke

Većina mladenki izgleda najbolje kada ima prirodan make up. To ne znači da se ne trebaju šminkati, nego da je bolje birati prirodnije boje.

Uzmite u obzir da će vam se šminka vidjeti i preko dana tako da ne smije biti samo klasičan večernji make up.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Podloga mora odgovarati vašoj nijansi tena. Izbjegavajte grube prijelaze prema vratu, i provjerite da li vam je ostala crta negdje na prijelazu.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Iluminatori u boji kože pomoći će vam da cijeli dan sjajite i izgledate svježe. Naravno i s njima treba umjereno.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Čak se i vodootporna maskara i eyeliner mogu otpiti tako da njih ne koristite u prevelikim količinama. Pogotovo ako ste skloni plakanju.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Ukoliko želite poveznicu i nešto neobičniji look neka vam se ruž na usnama bojom slaže s buketom.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Previše rumenila će vas postarati, a ponekad može izgledati i smiješno.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Ponesite mat puder koji ćete nanijeti lagano na lice prije fotografiranja kako biste izbjegli pretjerani sjaj na fotografijama.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Ukoliko nosite naočale neka šminka bude jednostavna. Leće često povećavaju tako da će šminka izgledati jača nego što jeste.

vjencanja - Osnovna pravila šminkanja mladenke Ako imate tetovaže za vjenčanje bi ih trebali sakriti ili prekriti.

Stvarne mladenke kažu

Najvažnije je da za vjenčanje bude šminka na koju je mladenka naviknula i da šminka bude kvalitetna. S druge strane neke šminkerice toliko dobro šminkaju da mogu svaku mladenku pretvoriti u filmsku zvijezdu, pa nije loša opcija i angažirati najkvalitetniju šminkericu, samo što su trenutno one traženije od bendova i restorana pa je potrebno je rezervirati po godinu dana unaprijed. Ovo je poseban dan za mladenku i ako može zablistati uz pomoć kvalitetne šminkerice, tada je i zaslužuje bez obzira na cijenu.

Ostavite komentar

*