Moderno vjenčanje u starinskom stilu

Moderno vjenčanje u starinskom stilu

U dok se kod nas uobičajeno proslave vjenčanja održavaju u restoranima svjetski trend su intimne proslave u obiteljskom krugu.

Obratite pažnju na odabir stola i zastore, te  šank u pozadini. Vrlo rustikalno, a opet tako moderno.

Ispod su još neke ideje za rustikalno vjencanje.

Stvarne mladenke kažu:

Meni se jako sviđaju ova vjenčanja u rustikalnom stilu, no, kada se radilo o organizaciji mog vjenčanja ipak sam odabrala moderniju varijantu. Ono čega sam se najviše bojala je da izvedba neće biti dobra pa da ću umjesto rustikalnog dobiti samo staromodno, a zbog manjka vremena nisam mogla pratiti i sudjelovati u svakom detalju izvedbe. No, za mladenke koje imaju malo više vremena baviti se organizacijom mislim da je rustikalni stil pun pogodak budući da sve češće čujem kako su vjenčanja postala ista i monotona. Ovakvo vjenčanje će se sigurno pamtiti i unijeti raznolikost.

___

Meni je ovo super. Spoj tradicije i modernog, nešto uobičajeno a posve drugačije je uvijek nešto za što ću dići ruku. Svi smo često na vjenčanjima i bez obzira na grad ili lokaciju sale, unutra većina sala izgleda vrlo slično. Nešto malo drugačije, posebnije je po meni ono što ostavlja dojam. Samo što se zaista kod ovakvih stvari treba paziti je da bude mjera u svemu.

 

Ostavite komentar

*