25. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Najskuplja vjenčanja poznatih Hrvata

Vjenčanja u svijetu poznatih i slavnih uglavnom su postala dokaz prestiža i moći u društvu. Mladenci se rasipaju odjećom, zahtjevima, menijem, gostima, izvođačima, detaljima. Vjenčanja poznatih Hrvata počela su nalikovati onim iz američkih filmova.

vjencanja-poznatih

Vjenčanja u svijetu poznatih i slavnih uglavnom su postala dokaz prestiža i moći u društvu. Mladenci se rasipaju odjećom, zahtjevima, menijem, gostima, izvođačima, detaljima. Vjenčanja poznatih Hrvata počela su nalikovati onim iz američkih filmova.

Iako je to najvažniji dan u životu mladih koji su odlučili okruniti svoju ljubav, potreba za dokazivanjem nekada premaši ono bitno, ljubav i istinsko značenje braka.

Skroman par Niko Kranjčar i Simona Fistrić, čije su vjenčanje mnogi komentirali kao ukusno jer je mladenka nosila decentnu vjenčanicu s potpisom poznatog kreatora, što je gotovo bila top tema cijelog vjenčanja.

Nakon crkvenog obreda mladenci su se s gostima preselili u Galeriju na Kaptolu, gdje je goste zabavljao band Kužiš, stari moj.

Simona i Niko nisu tipičan primjer mladih kako se rasipaju svojim zahtjevima i velikim feštama, no, znamo tko je- Monika Kravić i Mario Mamić, koji su se vjenčali u lipnju ove godine.

Monika Kravić i Mario Mamić potrošili oko milijun kuna na vjenčanje

Svadba Monike Kravić i Marija Mamića, direktora agencije Mamić Sport koja se bavi prodajom igrača i sina poznatog Dinamovca Zdravka Mamića…

Nakon crkvenog vjenčanja, gdje je mlada nosila Valentinovu haljinu vrijednu 60 tisuća kuna par je svoj brak proslavio u kristalnoj dvorani hotela Westin u lipnju ove godine. Na spektakularnom vjenčanju na jelovnik je potrošeno 220 tisuća kuna, a na poslugu 25 tisuća, pilo se za 120 tisuća kuna, dok je na zabavljače Maju Šuput i band Kužiš, stari moj otišlo 70 tisuća kuna.

Nakon njihovog nastupa pojavio se Marko Perković Thompson koji je doslovno ”napravio lom na svadbi”, kako je kazao jedan od uzvanika, te dodao kako je sat kasnije počeo pjevati i Mišo Kovač.

Kako su Mišo Kovač i Marko Perković Thompson bili iznenađenje vjenčanja, šuškalo se kako je njima u džep pristigla svota od 50 tisuća eura, što niti jedan pjevač nije htio potvrditi.

Sudeći po svoti koju su potrošili na jedan dan slavlja, Moniku i Maria Mamića sigurno čeka vrlo uspješna budućnost, osim ako novac nije sve u životu.

Glumac Tarik Filipović i bivša Miss Hrvatske Lejla
Šehović na prekrasnom su privatnom imanju ”Marincel” u zagrebačkim Šestinama upriličili veliku feštu za obitelj i prijatelje u glamuroznom stilu.

Par je potrošio 80.000 kn samo na catering i cvjetne aranžmane, a za glazbeni štimung na fešti pobrinuli su se Halid Bešlić i Hari Varešanović. Zvijezda vjenčanja bila je Severina koja je izazvala pomutnju svojim dolaskom, kao i mnogobrojni poznati uzvanici.

Imanje je nalikovalo na ona iz visokobudžetnih američkih filmova uz bazen i sve ukusne detalje koji priliče vjenčanju celebrityja. Tijekom slavlja na postavljenim plazmama vrtjele su se fotografije s crkvenog vjenčanja, koje je održano 31. prosinca prošle godine u tajnosti. Vjenčanju su prisustvovali samo njihovi roditelji te najbliži prijatelji zbog Lejline trudnoće.

Tony Cetinski i Ivana Nobilo na vjenčanje potrošili 300 tisuća kuna

Par se vjenčao u dvorcu iz 6. stoljeća gdje su na livadi pred matičarom izrekli sudbonosno ‘da’. Dvorac je bio prepun kristala, bijelih svijeća, cvijeća i jastučića. Par je sjedio na natkrivenoj terasi pred dvjestotinjak gostiju iz svijeta poznatih i slavnih.

Ivana je nosila čipkastu Sposinu vjenčanicu boje pjenušca, a Tony crno Bossovo odijelo, dok su na proslavi nakon vjenčanja također nosili dizajnersku odjeću. Tony je odabrao Armania, a Ivana Borisa Pavlina. Osim skupe odjeće, za Ivanin izgled brinuli su se stilist Marko Grubnić i vizažist Tomo Vrban.

Goste je zabavljao Halid Bešlić, koji im je poklonio koncert, a Nina Badrić je zapjevala uz njega.

Ovo vjenčanje je zapamćeno i po tomu što se Ivanin otac, poznati odvjetnik Ante Nobilo, zadržao na vjenčanju jedva pola sata.

Iva Majoli i Stipe Marić na vjenčanju iz bajke

Mladenci su se trudili ostaviti dojam kako će na njihovom vjenčanju prisustvovati ne samo celebrityji iz Hrvatske već iz Hollywooda te svjetski poznate tenisačice poput Kournikove i Monike Seleš , što im je na žalost propalo.

No, Iva se dovezla pred Crkvu sv. Marka u Rolls Royceu u glamuroznoj vjenčanici po koju je išla u Milano. U crkvi je Ave Mariu zapjevala Josipa Lisac.

Nakon ceremonije ispred crkve, gosti, njih petstotinjak, preselili su se na teniske terene na Cmroku, gdje je postavljen šator.

Goste je zabavljao Toni Cetinski, poznati band Gipsy King’s te mlada pjevačica Ivana Starčević.

Tijekom vjenčanja sve je izgledalo idealno, dok se nije javio Tony i kazao kako mu Iva nikada nije isplatila obećanih sto tisuća kuna honorara.

Izvor: Javno.hr