Toliko toga treba napraviti, a tako je malo vremena

Morate definirati datum, rezervirati lokaciju, pripremiti dokumente. Postoje prijatelji koje morate uključiti u pripreme i prijatelji koje ćete pozvati na proslavu. Naravno boja, dekoracije i cvjetni aranžmani, o svemu treba odlučiti. Hoće li obitelj uspjeti doći? Koliko će vaše vjenčanje biti? Koga ćete sve pozvati? Hoćete li ih pozvati samo na primanje ili i ceremoniju? A glazba?

Pitajte sebe što je vama najvažnije na vaš dan vjenčanja

Čini se kako svako vjenčanje ima neke trenutke za pamćenje. Kako se približavate datumu važno je da se trudite uživati, a ne da se mučite. Morate znati da bez obzira što se dogodilo da će to za nekoliko godina izazivati samo smijeh, čak i ako zaborave donijeti prstenje, kupiti cvjetiće, ništa nije strašno i bit će zanimljiva anegdota za prepričavanje. Zbog toga iskoristite svaku priliku da sa smijete s osobama koje vam pomažu i gradite vrijedne trenutke, a manje se nervirajte.

stres-mladenke-1

Prođite kroz ova pitanja:

– Što je vama najvažnije za taj dan?

– Znate li se zaustaviti u strci i pronaći nešto zanimljivo u svemu? Uživate li u pripremama ili su vam one teret?

– Možete li pronaći člana obitelji ili prijatelja u kojeg se možete potpuno pouzdati i prepustiti mu dio priprema? Na koga sve možete računati?


Komentari

Odgovori

*