Koje su dužnosti vjenčane kume?!

      1 komentar na Koje su dužnosti vjenčane kume?!

Oglas

Koje su duznosti kume

Koje su dužnosti vjenčane kume?!

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Kada vas prijateljica pita da joj budete kuma na vjenčanju razmislite o dužnostima koje preuzimate. Pitajte o tipu i veličini vjenčanja, kao i što se od vas očekuje.

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Tradicija je da kuma sama sebi plaća haljinu, cipele, šminku i frizuru. Trebala bi prisustvovati svim zabavama prije i povodom vjenčanja. Kuma bi trebala pomoći u planiranju i dekoriranju vjenčanja.

Prije vjenčanja
vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Ponudite pomoć. Mnoge mladenke silno žele kontrolirati svaki detalj u procesu planiranja vjenčanja, no kako se proces bude odvijao to će spremnije biti prihvatiti tuđu pomoć. Budite spremni uskočiti kada vas mladenka pozove, sa smiješkom naravno.

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Budite pouzdani. Ako kažete da ćete nešto napraviti to i napravite. Nemojte vi dodavati stres ionako stresnim stvarima. Ako nešto ne možete napraviti nemojte obećati da možete, pronađite ili predložite nekog tko to može napraviti.

Na dan vjenčanja

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Bavite se problemima. Ako nešto kasni nazovite i provjerite zašto. Ako nešto treba popraviti – popravite to. Vi ste tu za sve hitne popravke. Nemojte sa sitnicama opterećivati mladenku.
Budite zabavni, potičite druge na ples. Provjeravajte kako je mladenka i treba li joj pomoć u bilo čemu.

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Svaka mladenka ima svoj koncept što bi kuma trebala biti i što treba raditi, što se tiče vremena, ali i novca. Provjerite da li ste se dobro sporazumjeli s mladenkom.

vjencanja - Koje su dužnosti vjenčane kume?!Ako vaš budžet ne dozvoljava troškove koje mladenka očekuje od vas, pokušajte razgovarati s njom. Možda možete umjesto novčano sudjelovati u nekim drugim stvarima. O svim nejasnoćama je bolje razgovarati ranije nego kasnije. Ako se od vas očekuje više nego što možete ponuditi, i novčano i vremenski, bolje da to kažete na početku pa neka mladenka odluči da li vas i dalje želi za kumu.

1 comment on “Koje su dužnosti vjenčane kume?!

  1. ivana

    šta je njbolje pokloniti mladencima za vjenčanje,ali vjenanje nije pravo sam će biti vjenčanje kod matičara i večera a kasnije će biti pravi svatovi. prvi puta sam kuma pa neznam šta je najbolje,ako mi možete nešto predložiti. Hvala unaprijed!

Odgovori

*