Na vjenčanju ćete sigurno zablistati

      Nema komentara na Na vjenčanju ćete sigurno zablistati

Oglas

Na vjenčanju ćete sigurno zablistati

„Jednostavno blistaš“. To je kompliment koji vrlo često čuju trudnice, ali i mladenke. Ako ste i jedno i drugo tada možete očekivati tonu ovakvih komplimenata. Vaše vjenčanje je prilika da doslovno zasjajite.

Nema potrebe da skrivate trbuh, jer vjerojatno koliko god se potrudite nećete uspjeti, pa je bolje da ga ponosno pokažete. Daleko smo odmakli od dana kada su trudne mladenke izazivale ogovaranje ili morale pristati na tiho i skromno vjenčanje dok bi drugi komentirali kako je jedino to pristojno obzirom na „njezino stanje“.

Stoga planiranju vjenčanja pristupite otvoreno bez predrasuda, ali uzmite u obzir ipak da ste trudnica, da se ne biste trebali previše umarati, da možete očekivati promjenjivo raspoloženje, te kod izbora haljine pokušajte procijeniti koliko trbuh možete očekivati na taj datum kako bi vam vjenčanica bila udobna.

Ispod su prijedlozi krojeva koji pristaju trudnicama.

vjencanice-za-trudnice-1

vjencanice-za-trudnice-4

vjencanice-za-trudnice-3

vjencanice-za-trudnice-2

Stvarne mladenke kažu:

Svaka mladenka ima neke svoje posebnosti, pa tako i trudnice. Po meni je ključno da one ne pokušavaju sakriti trudnoću nego da nađu optimalan odnos onoga što mogu i onoga što se očekuje od mladenke. Naglasit ćete neke stvari, a neke pokušati izbjeći.
Akao kao trudnica ne možete nositi visoke pete, tada nađite jako lijepe ravne cipele na ravnu petu, ili nekad vjenčanica bude malo duža i prekrije cipele.
MIslimd a nikako ne treba insistirati na onome što vam ne odgovara, nego treba naglasiti ono što vam ogovara. Ali sve u svemu mislim da to vrijedi za sve mladenke a ne samo za mladenke trudnice.

Odgovori

*