Bijelo na tuđem vjenčanju – gošće koje su zasjenile mladenke

Bijelo na tuđem vjenčanju – gošće koje su zasjenile mladenke

Trend uvela je Pipa Middleton koja je na vjenčanje svoje sestre Kate Middleton odjenula bijelu haljinu. Već sljedeće veliko kraljevsko vjenčanje proteklo je u istom tonu gdje su princeze Charlotte Casiraghi i švedska princeza Madeleine, kao i Naomi Campbell odjenule bijelu haljinu na vjenčanje princa od Monaca. Iako tako ne izgleda ali ni jedna od dama na slici nije mladenka, nego tek gošća na tuđem vjenčanju.

Pipa Middleton
Princeza Madeleine
Princeza Madeleine
Charlotte Casiraghi
Naomi Campbell

Stvarne mladenke kažu:

Ovdje imam vrlo jasan stav a to je NE bijeloj boji na tuđem vjenčanju. Ne zato da ćete možda zasjeniti mladenku, to vjerojatno možete i nekom drugom bojom, ali bijelo na tuđem vjenčanju nije pristojno i govori o vama a ne o mladenki. Sumnjam da će itko uspoređivati neku curu u bijeloj haljini i mladenku, ali mnogi hoće pitati se zašto je neka cura obukla bijelo na tuđe vjenčanje.
Od toliko drugih boja zaista ne vidim zašto bi netko baš izabrao bijelu haljinu. I sigurna sam da svima postoji i neka druga boja koja jednako dobro stoji. Bijelo na tuđem vjenčanju po meni nije pristojno i svakako ga treba izbjegavati.

Vidim na slici je Pipa Middleton, i nema ništa bolje kad netko kaže pa i Pipa Middleton je na kraljevsko vjenčanje nosila bijelu boju. E pa dok vi budete sudjelovali i bili kuma i sestra na kraljevskom vjenčanju onda odjenite i vi bijelu haljinu. Pipa Middleton je sestra mladenke i kuma. Sigurno je s njom u dogovoru izabrala tu haljinu. Ako se vi s mladenkom dogovorite ili ona izrazi želju da obučete bijelu haljinu onda ok. Dakle, ako vas mladenka zamoli da obučete bijelu haljinu i dođete u njoj, kao kuma ili kao gost, tada ok. U svakom drugom slučaju NE.


Komentari

Odgovori

*