23. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Torta za vjenčanje na plaži

Vjenčanje na plaži je mnogo opuštenije i zabavnije od klasičnog restoranskog. Svadbena torta nudi priliku da par izrazi svoj osobni stil.

Torta za vjenčanje na plaži-2

Torta za vjenčanje na plaži

vjencanja Torta za vjenčanje na plažiVjenčanje na plaži je mnogo opuštenije i zabavnije od klasičnog restoranskog. Svadbena torta nudi priliku da par izrazi svoj osobni stil.

vjencanja Torta za vjenčanje na plažiOvisno o tome gdje će se održati proslava vjenčanja tema za izradu torte mogu biti školjke, nautika, tropsko voće i cvijeće.

vjencanja Torta za vjenčanje na plažiBoju torte trebali biste uskladiti s lokacijom i temom vjenčanja. Bijela, plava, zelena i bež predstavljaju boje mora, tirkizna i blistavo žuta daju tropski ugođaj, kao i crvena i bijela.

vjencanja Torta za vjenčanje na plažiTortu za proslavu na plaži možete izabrati bilo kojeg oblika i veličine. Mogu biti obične okrugle, kao i oblika nekih objekata kao što su japanke, sandale, kormilo i sl.

vjencanja Torta za vjenčanje na plažiOkus bi trebao biti nešto laganiji, više sladoledni nego margarinski. Birajte svježije voćne okuse poput limuna, naranče ili kokosa.

Torta za vjenčanje na plaži