28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Neobične ideje za pozivnice za vjenčanje

Vjenčanje je velika proslava i za mladoženju i za mladenku.

Neobične ideje za pozivnice

Neobične ideje za pozivnice za vjenčanje

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjeVjenčanje je velika proslava i za mladoženju i za mladenku. Ponekad par želi tradicionalno vjenčanje, ali ponekad se žele istaknuti i pokazati posebnost. Dojam jedinstvenosti možete već na samom početku pokazati pozivnicama.

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjeIzaberite neki neobičan papir za razliku od onoga na kojem se obično tiskaju pozivnice. Npr. ako se vaše vjenčanje održava izvan mjesta boravka poziv možete otiskati na razglednicama tog kraja.

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjeDodajte pozivnicama teksturu ukrasima od suhog cvijeća, svile ili nečega drugog neobičnog.

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjePozivnice možete smotati i staviti u tube (bilo prozirne ili kartonske) i ispunite cvjetnim laticama. Ako imate vjenčanje na plaži, ubacite pijesak i školjke. Za vjenčanje iz bajke dodajte šljokice . Druge opcije uključuju umjetno cvijeće, rižu, papir, plastične konfete ili malena zvona.

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjePošaljite DVD s pozivom. Napravite video ili fotomontažu vaših najdražih trenutaka s romantičnom ili smiješnom pjesmom u pozadini. Nemojte zaboraviti dodati datum i mjesto održavanja vjenčanja.

vjencanja Neobične ideje za pozivnice za vjenčanjeOtiđite u goste i pozovite. Iako su usmeni pozivi izašli iz mode to ne znači da ih vi ne možete revitalizirati. Zajedno posjetite ili dogovorite kavu sa svakim gostom. Ne zaboravite ponijeti olovku i papir kako biste gostima mogli zabilježiti datum, mjesto i vrijeme održavanja ceremonije i proslave.