Priprema proslave vjenčanja

      Nema komentara na Priprema proslave vjenčanja

Oglas

Priprema proslave vjenčanja

Priprema proslave vjenčanja

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaNa proslavi vjenčanja mladenci su domaćini i ne bi trebali zaboraviti tu svoju ulogu.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaObavezno objasnite gostima kako doći do mjesta gdje je svadbena svečanost. Ukoliko je potrebno pobrinite se za prijevoz, organizirajte autobus, vozače i slično.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaPobrinite se za parking. Gosti moraju znati gdje mogu parkirati.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaUnaprijed planirajte tko će na ulazu dočekati goste, kako ćete se poredati… To bi trebalo uključivati mladence, njihove roditelje i eventualno djecu ukoliko je neka strana ima. Ovako će vam gosti moći odmah i čestitati, a osjećat će se dobrodošli. Iznimka može biti još neki značajan ili stariji član obitelji.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaVodite računa o tome da svi gosti imaju adekvatne stolice i stolove. Neudobnost kao i velika gužva oko stola mogu pokvariti sijelu svečanost.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaVeliki ukrasi na stolu nisu prihvatljivi, cvijeće ili svijeću držite u razumnim količinama. Pretjerivanje može izgledati efektivno dok su stolovi prazni, ali kada se na njih stavi hrana i te rasporede gosti postići će potpuno suprotan efekt.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaUkoliko vam je budžet ograničen, večeru možete zamijeniti cocktail zabavom.

vjencanja - Priprema proslave vjenčanjaProslava vjenčanja je prije svega okupljanje dragih rođaka i prijatelja, i na to treba tako gledati. Poštujte svoje financijske mogućnosti, nemojte pretjerivati, radije se potrudite da se gosti ugodno osjećaju.

Odgovori

*