Kako ga natjerati da vas zaprosi?

      Nema komentara na Kako ga natjerati da vas zaprosi?

Oglas

Kako ga natjerati da vas zaprosi

Kako ga natjerati da vas zaprosi?

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiNakon nekog vremena u vezi normalno je da mu objasnite da želite ozbiljnu vezu s njim, da se jednog dana vidite u braku i da je brak jedan od vaših životnih ciljeva te da nećete biti sretni i zadovoljni dok se ne vjenčate. To ne treba biti prosidba s vaše strane nego samo izražavanje vašeg stajališta o toj temi i opis vaših želja i planova za budućnost.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiNakon toga nema potrebe to neprestano spominjati, njemu bi sada već trebalo biti jasno da ste obiteljski orijentirana osoba, da to očekujete jednom u budućnosti i sada možete nastaviti uživati u vezi bez opterećenja.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiKad zaključite da je on osoba s kojom želite provesti ostatak života i imate osjećaj da i on slično osjeća prema vama vrijeme je da počnete davati naznake da ste spremni, komentirajte kakav zaručnički prsten bi željeli imati, kakvo vam se vjenčanje sviđa i slično.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiKada spominjete prstenje i kakvo vam se sviđa umite u obzir njegovu platežnu moć. Ako nikada nema preko 2.000 kn na računu nemojte pričati o prstenu od 20.000 kn. U najboljem slučaju trebat će mu nekoliko godina da uštedi za takav prsten. Ne želite niti da se on počne osjećati bezvrijedno. Na kraju krajeva vaš cilj je vjenčati se, a ne dobiti skupocjen prsten.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiAko razgovarate o zarukama, ali je novac za zaručnički prsten glavni problem, nemojte nuditi da ćete ga vi platiti, ali možete ponuditi svoju kreditnu karticu.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiAko bez obzira na spominjanje zaručničkog prstena, vjenčanja i ostalog, prođe dosta vremena, a nije došlo do prosidbe, možda je vrijeme da mu kažete da vi više ne želite čekati i da vi za uspješan nastavak vaše veze želite zaruke.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiBudite spremni na pauzu u vezi ukoliko se on ne odluči na prosidbu. Ne trebate prekidati, ali otputujte negdje, ako živite skupa otiđite neko vrijeme roditeljima, prijavite se za posao u nekom drugom gradu ili na neku dodatnu edukaciju…

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiMorat ćete biti spremni i da slijedi prekid ako vas on niti tada ne zaprosi. Ako je spreman pustiti vas, tada nije ni bio pravi za vas nego je s vama dok čeka da se pojavi neka prava ili bolja prilika.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiOvakva strategija traži vremena i nemojte je ubrzavati. Nemojte se ljutiti ako vas odmah nakon prvog spominjanja zaruka ili prstenja ne zaprosi. I njemu treba vremena da sa privikne na tu ideju.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiBudite ozbiljni kada počnete raditi planove koji uključuju njega, to je najbolji način da i vi i on shvatite da li želite da se to zaista i dogodi.

vjencanja - Kako ga natjerati da vas zaprosiBudite spremni da ga možete i izgubiti, ali nadajte se da mu je samo potreban mali poticaj da bi vas zaprosio.

Odgovori

*