26. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Kako koristiti boje na vjenčanju?

Vjenčanica u boji posebno je prikladna za mladenke koje se usuđuju biti drugačije.

Kako koristiti boje na vjenčanju?

Vjenčanica u boji posebno je prikladna za mladenke koje se usuđuju biti drugačije. Svaka boja priča drugu priču i mogu dati potpuno drugačiji dojam o vjenčanju.

Mladenke često svoju osobnost i stil pokazuju kroz boje na vjenčanju, bez obzira da li se radilo o sitnim detaljima ili kada je cijelo vjenčanje u boji.

Uzmite u obzir da boje stvaraju ugođaj na vjenčanju.

Boje poput ružičaste i svijetlo plave mogu biti dobar izbor za vjenčanicu, dok neutralne boje poput sive i bež dobar su izbor za uređenje kako bi stvarali kontrast uz mladenku.

Intenzivne boje poput ljubičaste uvijek privlače pažnju, ali i odvraćaju od drugih stvari. Ukoliko želite nešto naglasiti koristite ovakve boje.

Osvjetljenje treba biti postavljeno u skladu s bojama vjenčanja i treba upotpuniti dojam.

Stvarne mladenke kažu:

Dobar izbor boja zaista može podići dekoraciju vjenčanja a samim time i ukupan dojam o nekom vjenčanju.
Mislim da s bojama ne treba pretjerivati, ali da trebaju biti uočljive. I da čak nije problem ni ako se dosta koriste. Previše decentno korištenje boja, čak može imati kontra efekt. To što su zahvalnice i pozivnice usklađene bojom mislim da većina gostiju ne primijeti, niti uspoređuje mladnekine cipele s mašnom na stolicama ili sa zahvalnicama.
Naravno da je dobro kada te boje su usklađene, ali ako se koriste boje, onda se one trebaju primijetiti u dekoriranju, činiti neku poveznicu i dati zaokruženu priču.
Znači da se u dvorani vidi na nekoliko mejsta korištena ista boja. Rascjepkano korištenje boje, npr.pozvnice, baloni kod mladenikine kuće i mašne na stolicama u svdbenom salonu su po meni izloirana priča i nisu dovoljne da bi se dobio dobar i povezan dojam.