Fotografije s vjenčanja

      Nema komentara na Fotografije s vjenčanja

Oglas

Fotografije s vjencanja

Fotografije s vjenčanja

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaFotografije s vjenčanja su najdugovječniji element vjenčanja.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaS  fotografima i snimateljima morate dosta razgovarati, dogovoriti se o svim detaljima. Njima morate dati preciznu listu svih trenutaka koji trebaju biti zabilježeni. Poželjno je čak naznačiti tko sve treba biti na fotografijama.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaZa njih napravite posebnu skicu vjenčanja kako bi znali gdje i što u kojem trenutku trebaju snimati/fotografirati.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaUkoliko treba napraviti odvojeno fotografiranje mladenke i mladoženje ostavite dovoljno vremena kako ne biste radili u žurbi.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaUnaprijed razgovarajte s fotografom i snimateljem čije su vlasništvo negativi i da li fotograf ima pravo u bilo kakve svrhe koristiti vaše fotografije.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaDogovorite se o broju kopija fotografija kao i snimki koje vam trebaju biti dostavljene. Kao i da li vam fotografije trebaju biti dostavljene u digitalnom obliku.

vjencanja - Fotografije s vjenčanjaCrno bijele fotografije više ostavljaju umjetnički dojam nego one u boji, stoga se dogovorite da li vam određeni broj slika treba biti u crno bijeloj varijanti.

Odgovori

*