Kako izabrati kumu za vjenčanje?!

      3 komentara za Kako izabrati kumu za vjenčanje?!

Oglas

Kako izabrati kumu za vjenčanje?!

Jedan od najvažnijih dana u životu sigurno želite podijeliti s nekim dragim i vama posebnim.

Obično su kumovi najbolji prijatelji od mladenaca. Netko tko vas poznaje jako dobro i tko će biti sretan što vam može pomoći kako oko organizacije tako i na sam dan vjenčanja. Najčešće su to prijatelji još iz djetinjstva, netko tko je već dugo uz vas i očekujete da će i dalje biti.

Pogledajte oko sebe i razmislite za koga bi mogli reći da vam je poput sestre. Kuma bi trebala biti netko na koga se uvijek možete osloniti i na koga možete računati u svakom trenutku. Njoj možete reći sve.

Kuma može biti i netko od rođaka. Ukoliko niste tako bliski ni sa kim izvan obitelji kuma vam može biti i sestra. Na kraju krajeva i sestra vam je prijateljica.

U svakom slučaju trebate dobro razmisliti i biti sigurni da osoba koju izaberete za kumu je netko tko je uvijek na vašoj strani i u dobrim i u lošim vremenima.

Kod izbora kume vjerujte svojim  instinktima.

Ako se ne možete odlučiti između dvije prijateljice razmislite koju znate duže i kojoj više vjerujete. To je ono osnovo.

Budite sigurni da će osoba koja stoji pored vas na vjenčanju smiješiti se od srca.

3 comments on “Kako izabrati kumu za vjenčanje?!

  1. Z.pu

    Moze, prijateljica je bila kuma svom prijatelju (civilno vjencanje), a sestra i ja smo bile kume nasim roditeljima (crkveno vjencanje).

Odgovori

*