28. ožujka 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Vjenčanice za zimu

1. Sara Arnett - Ova vjenčanica toliko je jednostavna, a opet toliko profinjena da će pristajati za svako vjenčanje, od raskošnog, do onog u krugu obitelji.

1. Sara Arnett

vjencanice-za-zimu-1Ova vjenčanica toliko je jednostavna, a opet toliko profinjena da će pristajati za svako vjenčanje, od raskošnog, do onog u krugu obitelji.

2. Annette Carey

vjencanice-za-zimu-2

Uz ovakvu vjenčanicu dobit ćete klasičan look, a zadržati umjetnički dojam. Teška luksuzna tkanina dovoljno će vas zagrijati i ako je vjenčanje u hladnoj crkvi.

3. Nicholas Millington Camellia

vjencanice-za-zimu-3

Prekrasna i ženstvena vjenčanica, možda nema rukave koji bi je učinili priklatnom za zimu, ali bilo kakav šal da odjenete preko, uz ovakav kroj i tkaninu, vjenčanje iz bajke može započeti.

4. Jenny Packham

vjencanice-za-zimu-4

Glavni zadatak vjenčanice je da se u njoj mladenka osjeća poput princeze. Uz saten kombiniran s glamurom umjetnog krzna sigurno takav osjećaj neće izostati.


5. Elizabeth Fillmore

vjencanice-za-zimu-5

Ako niste ljubiteljica klasike, a uz to se ne volite natezati s neposlušnim šalovima, tada je ovo najbolja haljina za vas. Zar ne? Ženstvena i romantična, a za mladenke umjetničke duše.