Bijelo na tuđem vjenčanju – gošće koje su zasjenile mladenke

Oglas

Bijelo na tuđem vjenčanju – gošće koje su zasjenile mladenke

Trend uvela je Pipa Middleton koja je na vjenčanje svoje sestre Kate Middleton odjenula bijelu haljinu. Već sljedeće veliko kraljevsko vjenčanje proteklo je u istom tonu gdje su princeze Charlotte Casiraghi i švedska princeza Madeleine, kao i Naomi Campbell odjenule bijelu haljinu na vjenčanje princa od Monaca. Iako tako ne izgleda ali ni jedna od dama na slici nije mladenka, nego tek gošća na tuđem vjenčanju.

Pipa Middleton

Princeza Madeleine

Princeza Madeleine

Charlotte Casiraghi

Naomi Campbell

3 comments on “Bijelo na tuđem vjenčanju – gošće koje su zasjenile mladenke

  1. Tina

    To je krajni bezobrazlok i odraza ne postovanja prema mladenci.Pipa je imala bjelu haljinu jer je Kate za svoje djeveruse birala takve haljine.Boze koji bezobrazluk.

  2. kike

    To je nepoštivanje mlade i po meni nije uredu. Zna se pravilo, a to je da se na vjenčanje ne nosi bijelo. Baš zato što je ta boja rezervirana isključivo za mladu osim ako ona ne odaber neku drugu boju. Mislim da bi se sve one koju obuču bijelo na tuđe vjenčanje trebale zapitati zašto to rade,a mislim da je očito:)))

  3. emina

    Obuci bijelu boju na tudje vjencanje je krajnje jadno,zaista.Nije primjereno one bi to trebale znati jer su one ipak neke “dame” :S

Odgovori

*