19. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

5 neobičnih tema za vjenčanje

Vjenčanje može biti vrlo tradicionalno s glamuroznom bijelom haljinom i crnim svečanim odijelom. Ali s jednom od ovih 5 ideja svome vjenčanju možete dati potpuno neobičan obrat.

5 neobičnih tema za vjenčanje

Vjenčanje može biti vrlo tradicionalno s glamuroznom bijelom haljinom i crnim svečanim odijelom. Ali s jednom od ovih 5 ideja svome vjenčanju možete dati potpuno neobičan obrat.

-1- Povratak u prošlost

neobicna-vjencanja-1

Bilo da obožavate Elvisa Presley ili odjeću djevojaka iz 60-tih možete to oživjeti na svome vjenčanju. Na pozivnici napišite kako je takva odjeća obvezna, a sva dekoracija i glazba neka bude u tom stilu.

-2- Zabava pod vedrim nebom za sve

neobicna-vjencanja-2

Ako volite more, plažu i sol ili jezero i obalu tada svoje vjenčanje možete organizirati na otvorenom. Svoje djeveruše ili sebe odjenite u vesele boje, narančastu, žutu, crvenu ili cvjetni uzorak, a neka mladoženja kravatu uskladi s njima. Gostima dajte naputak neka i oni dođu ležerno odjeveni. Umjesto formalne večere hranu poslužujte na švedskom stolu i ne zaboravite na famozne koktele s kišobrančićima.

-3- Putovanje u daleke krajeve

neobicna-vjencanja-3

Ne mislimo na stvarno putovanje, nego tematski i ugođajem.Ako ste bili zajedno u Veneciji ili možda Kini. Sve dekorirajte u odabranom stilu. Poslužujte kinesku hranu, jedite štapićima, vaša haljine neka bude nalik na njihovu tradicionalnu, a i mladoženjino odijelo.

-4- Obilježite svetca

neobicna-vjencanja-4

Ako vaše vjenčanje spada na Dan sv. Valentina, ili Noć vještica možda zbog čega ne biste praznik izabrali kao polaznu točku za svoje vjenčanje. Npr. Vjenčajte li se oko dana sv. Patrika Irska tradicionalna nošnja I glazba mogu biti pravi izbor. Naravno dekoracije trebaju biti u zelenoj boji, a glavno piće pivo.

-5- Ulaznicu za kino molim

neobicna-vjencanja-5

Ako vi I vaš zaručnik imate omiljeni film, neka vam on bude tema vjenčanja. Mladoženju pretvorite u glavnog glumca, a sebe u glumicu.

Stvarne mladenke kažu:

Nisam ljubiteljica tematskih vjenčanja jer je i vjenčanje po mom ukusu već jedan vid masakrirane zabave, pa još dodavati kič na sve to mi je previše. Vjenčanje bi trebalo biti klasično, lijepo, ugodno i tradicionalno. Svake godine u studenom i veljači na maškarama svi koji žele imaju prigodu organizirati maškare, pa neka biraju tematiku zabave kakvu god žele. A odabir tematike iz nekog filma mi je baš za zagrižene fanove, u glavi imam sliku američkih obožavatelja Zvjezdanih staza iz komedija.