Savjeti za vjenčanje zimi

      Nema komentara na Savjeti za vjenčanje zimi

Oglas

Savjeti za vjenčanje zimi

Savjeti za vjenčanje zimi

Savjeti za vjenčanje zimiZimska vjenčanja mogu biti potpuno fancy i bajkovita. Sljedeći savjeti pomoći će vam učiniti vaše zimsko vjenčanje blistavim.

Savjeti za vjenčanje zimiBudite realni

Savjeti za vjenčanje zimiOvisno o tome gdje se održava ceremonija, a gdje zabava, hladno zimsko vrijeme vam može biti veliki neprijatelj. Uzmite u obzir goste te ih nemojte tjerati da provode previše vremena vani. Pobrinite se da temperatura u prostoriji bude ugodna.

Savjeti za vjenčanje zimiRazmislite o blagdanima i planirajte unaprijed

Savjeti za vjenčanje zimiMorate znati da su prijevozne karte značajno skuplje uoči Božića i Nove godine, a i uglavnom letovi i autobusu popunjeni. Podsjetite uzvanike da na vrijeme rezerviraju karte.

Savjeti za vjenčanje zimiPlanirajte zimsku dekoraciju

Savjeti za vjenčanje zimiKoristite dekorativnu shemu koja će se uklopiti u zimski blagdanski štih. Dekorirajte s blagdanskim evergreenima, a nemojte se truditi postići  nabavljajući skupo ljetno cvijeće za zimsko vjenčanje. To će vas koštati puno više i novaca i živaca.

Savjeti za vjenčanje zimiPlanirajte zimski menu

Savjeti za vjenčanje zimiPoslužite bogatiju hranu, ali na kreativan i sofisticiran način. Hrane mora biti više jer se općenito zimi, a posebno u vrijeme blagdana više jede.  Ne zaboravite poslužiti i kavu koja će razbuditi goste, jer su zimi ljudi općenito umorniji i pospaniji.

Odgovori

*