20. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Piknik vjenčanje

Ako želite napraviti piknik proslavu vjenčanja prava ste sretnica.

Piknik vjenčanje

Ako želite napraviti piknik proslavu vjenčanja prava ste sretnica. Ova odluka pojednostavnit će pripreme vjenčanja, te učiniti samu proslavu opuštenom, a u isto vrijeme prekrasnom.

Morate razmisliti što vama čini piknik ugodnim i opuštenim, kao i vašim gostima. Ukomponirajte to u velikim količinama u svoju proslavu i sve će biti veliki uspjeh.

Kod izbora lokacije vodite računa o pristupu sanitarnom čvoru, te se pobrinite da napravite backup plan u slučaju lošeg vremena kao što je unajmljeni šator. Odlična opcija za piknik proslavu vjenčanja je restoran s velikim dvorištem koji će vam omogućiti obje opcije. Ako vrijeme bude lijepo sve možete premjestiti van, a u slučaju lošeg vremena imat ćete restoransku proslavu.

Neka boje dekoracija budu neutralne . Ideja bi trebala biti spojiti se s prirodom, a ne prenijeti grad u prirodu.

Cvijeće može biti vrlo jednostavno, jer će biti toliko prirodnih ukrasa da dodatna dekoracije gotovo nije potrebna.

Koristite piknik košare za posluživanje hrane i pobrinite se da bude mnogo domaće hrane. Ne zaboravite osigurati hladno piće, i alkoholno i bezalkoholno.

Stvarne mladenke komentiraju:

Ubrzo nakon mog vjenčanja udavala se i moja prijateljica koja je napravila piknik na livadi. I to ne uređen u američkom stilu nego u našem Hrvatskom. Radili su se ćevapi, peklo janje, gajbe piva hladile u potoku. Moram priznat da sam pozavidjela na ideji i bilo mi je žao u neku ruku što i sama nisam organizirala takvo vjenčanje jer su svi gosti bili opušteni i zabavljali se. Ali ipak tom vjenčanju je falilo plesa, jer u našoj tradiciji nije plesati na pikniku, nego piti i prepričavati lovačke priče. Tako da bez obzira koliko ta ideja piknik vjenčanja na prvu izgledala privlačno, mislim da se ipak puno toga gubi odabirom takvog vjenčanja. Za piknik odaberite prvi maj i organizirajte ga, a vjenčanje neka bude dostojanstveno sa svim što uključuje.

___

O ovome zaista ne znam što bih mislila. Nisam nikada bila na nekom takvom vjenčanju i teško mi je govoriti unaprijed. Vrlo rado bi sudjelovala u nekom, ali baš ne znam da li bi mislila da je to dobr aili loša ideja.