26. travnja 2024.

Vjenčanja – COVER magazin

Ideje za vjenčanja i pripremu vjenčanja

Neobične ideje za vjenčanje

Ako planirate vjenčanje možda ćete poželjeti s nečim izaći iz tradicionalnih okvira.

Neobične ideje za vjenčanje

Ako planirate vjenčanje možda ćete poželjeti s nečim izaći iz tradicionalnih okvira. Ovo je vaš dan i možete baš sve što poželite. Sljedeće ideje će možda biti zanimljive vama i vašim gostima.

vjencanja Neobične ideje za vjenčanjeOdržite sjećanja živa fotografiranjem

Postoje fotografski aparati za jednokratnu uporabu i možete sve goste dočekati s njim ili ako vam je to previše skupo s jednim po stolu. Na taj način će gosti zabilježiti one scene  koje bi promaknule službenom fotografu. Goste zamolite da vam na izlazu ostave aparate. Ako ih pronađete na sniženju možda krajnja cijena bude i jeftinija od cijene profesionalnog fotografa.

vjencanja Neobične ideje za vjenčanjeNapravite knjigu želja i čestitki

Ovakva bilježnica bit će vam doživotno blago. Možda ćete malo goste ugnjaviti, ali možda će biti oduševljeni idejom da na taj način mogu izraziti svoje želje i čestitke.

vjencanja Neobične ideje za vjenčanjeDajte im smislen poklon

Umjesto običnih zahvalnica  gostima možete pokloniti i neki koristan poklon. Na taj način će svaki put kada ga upotrijebe sjetiti se vas.

Stvarne mladenke kažu:

Ponekad su neobične ideje super stvar, a ponekad jednostavno nisu. Vjerojatno se neke ni ne koriste baš zato što nisu praktične.
Prva ideja da se postavi fotoaparat na svaki stol mi se čini potpuno besmisleno, jer što ćete na kraju sa tolikim fototgrafijama svakog stola. Imali i potrebe da se gosti više bave cijeu večer fotografiranjem nego da uživaju u trenutku:
Što se tiče knjige želja, možda ćete dobiti neku originalnu foru, ali većina će se svadbenih želja svesti vjerojatno na ono što inače čujemo petkom ili subotom na radio stanicama koje imaju emisiju Svadbene čestitke i pozdravi… a vrlo vjerojatno je opcija da će biti toliko malo upisa da će na kraju nektko hodati i gnjaviti ljude d anešto napišu. Većina će ih ionako nešto napisati u svadbenim čestitkama koje će vam pokloniti.
Što se tiče ideje – korisnog poklona, mislim da je teško naći nešto korsno što će biti korisno za bar dobar dio gostiju, da će im se svidjeti i da će ga korisitit, a da pri tome se uklapa u vaš budžet koliko možete odvojtii za kupovinu takvih poklona. U teoriji zvuči ok, ali čini mi se da je to nešto što se vrlo teško provede u praksu, a da je poklon vjernojatno zanimljiv onoliko koliko bude zanimljiva i prosječna zahvalnica sa slikom mladenaca.